Charles Leclerc primește laude din toate direcțiile în debutul acestui sezon de Formula 1. Pilotul lui Ferrari ocupă prima poziție în clasamentul piloților, după ce s-a impus în Bahrain și Australia și a terminat pe locul al doilea cursa din Arabia Saudită.
David Coulthard, fostul pilot de Formula 1 și comentator la o televiziune din Anglia, este încântat de prestațiile monegascului și spune că acesta îi aduce aminte de Michael Schumacher. În urmă cu 21 de ani, el încheia sezonul 2001 pe locul 2, la 58 de puncte de fostul pilot german:
"Mă trec fiorii când îl urmăresc pe Charles. Leclerc arată acum o superioritate care îmi aduce aminte de Michael Schumacher. Leclerc domină așa cum obișnuia Schumi să o facă. Nu numai că este un pilot foarte bun, dar este și un băiat deosebit.
Marele Premiu al Spaniei
Charles Leclerc, rezultat istoric în calificările Marelui Premiu al Spaniei
ACUM 11 ORE
În ceea ce îl privește pe Carlos Sainz, coechipierul lui Charles, trebuie să piloteze mai bine, deoarece putem vedea cu toții că Ferrari are o mașină câștigătoare", a declarat Coulthard, citat de Marca.
Citește și:

Charles Leclerc este lider în Formula 1 după trei etape

Charles Leclerc, pilotul celor de la Ferrari, este lider în clasamentul piloților din Formula 1, după primele trei etape din acest sezon. Monegascul de 24 de ani a adunat 71 de puncte până acum, fiind la 34 de puncte de ocupantul locului 2, George Rusell, pilotul celor de la Mercedes. În urma sa, cu 33 de puncte, se află Carlos Sainz, coechipierul lui Leclerc de la Ferrari.
În ultima cursă, cea din Australia, Leclerc a plecat din pole-position și a dominat de la un capăt la altul Marele Premiu de la Melbourne, obținând și punctul bonus pentru cel mai rapid tur.
În acest weekend, Formula 1 ia o pauză, următoarea cursă fiind programată pe 24 aprilie, în Italia, atunci când va avea loc Marele Premiu al Regiunii Emilia-Romagna.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Marele Premiu al Spaniei
Sainz nu este îngrijorat de situația sa de la Ferrari: "Simt că sunt în grafic".
ACUM 16 ORE
Marele Premiu al Spaniei
Șeful Red Bull se teme de trădare. Aston Martin bănuită că a ”clonat” monopostul RB18
ACUM 18 ORE