Articol scris de Viviana Moraru
"Este o problemă imensă. Valorile mele sunt pur și simplu incompatibile cu deciziile care s-au luat și cu tot ceea ce s-a întâmplat. Nu este vorba doar de schimbarea directorului de cursă. Întregul sistem de luare a deciziilor trebuie îmbunătățit. Au fost multe inconsecvențe în aplicarea regulilor", a declarat Toto Wolff.
Formula 1
Optimism înainte de startul sezonului de Formula 1! Alonso și Schumacher, încrezători
17/01/2022 LA 14:55
Acesta nu a fost prezent, la fel ca și Hamilton, la gala premiilor FIA, fapt ce nu a fost deloc pe placul noului președinte, Mohammed Ben Sulayem.

Toto Wolff: "Nu pot să judec presiunea la care directorul cursei a fost supus la vremea respectivă, dar regulile sunt reguli"

Austriacul din fruntea Mercedes a mai declarat că pe parcursul întregului sezon au avut de-a face cu decizii bizare din parte comisarilor de cursă, însă ultima a fost cea care a pus capac: "Deciziile inconsistente duc inevitabil spre polemici. Multe dintre ele nefiind necesare. Lipsa coerenței a fost prezentă pe tot parcursul anului, dar această ultimă decizie a avut cel mai mare impact", a mai declarat Toto Wolff.
Totodată, directorul celor de la Mercedes este conștient de presiunea care se afla pe cei care au luat deciziile, însă consideră că le-ar fi putut lua într-un mod corect: "Nu pot să judec presiunea la care directorul cursei a fost supus la vremea respectivă, dar regulile sunt reguli", a încheiat Toto Wolff.
Max Verstappen și-a adjudecat primul său titlu mondial din carieră, surclasându-l pe rivalul de la Mercedes, Lewis Hamilton, și astfel punând punct dominației echipei germane la piloți din ultimii șapte ani.
Noul sezon de Formula 1 debutează în Bahrain, în weekendul 18-20 martie, și se anunță unul incendiar, la fel ca și cel recent încheiat.
Formula 1
Când vor fi anunțate rezultatele anchetei privind MP de la Abu Dhabi! Anunțul FIA
14/01/2022 LA 15:42
Formula 1
Michael Masi, acuzat că a provocat prea mult rău competiției de către un fost pilot din Formula 1
14/01/2022 LA 11:43