Max Verstappen trece prin momente grele, în condiţiile în care e panicat de toate ştirile pe care le aude despre pandemia de coronavirus. Acesta se teme că va suferi şi el de virus, motiv pentru care îl sună frecvent pe Helmut Marko pentru a-i alunga temerile. Acesta din urmă, cunoscut mai ales pentru ce a realizat în cursa de 24 de ore de la Le Mans, la începutul anilor '70, a dovedit lipsă de empatie, venind cu o declaraţie care a stârnit vâlvă.
"Max e îngrozit de coronavirus. Mă sună şi îmi spune cât de rău se teme că va contacta virusul. Cel mai bine ar fi să îl ia. Are 22 de ani, nu se află în grupul de risc, iar după aceea va fi 100% din punct de vedere mental", a spus Helmut Marko pentru Marca.
Probabil atenţionat de reporter că declaraţiile pe care le dă sunt controversate, Helmut Marko şi-a argumentat punctul de vedere, susţinând că virusul COVID-19 nu e mult diferit de o gripă banală.
Formula 1
Formula 1 în România!Oracle Red Bull Racing-cursă printre nori pe Transalpina! Imagini spectaculoase
ACUM 5 ORE
"Coronavirusul nu este mult mai periculos decât gripa. Trebuie să contracarăm frica aceasta care ne este inoculată, nu să o susţinem. Cei mai mulţi dintre pacienţi se sting din viaţă din cauza afecţiunilor pre-existente", a mai spus Marko.
Max Verstappen este unul dintre cei mai talentaţi piloţi din Marele Circ. Deşi are doar 22 de ani, pilotul a adunat 102 de starturi, reuşind 8 victorii şi 31 de podiumuri. În sezonul trecut de F1, el s-a clasat pe locul trei la general.

Când va începe noul sezon de Formula 1

Grand Prix-ul Azerbaidjanului a devenit a 8-a cursă suspendată din cauza coronavirusului.
Cursa era programată pe 7 iunie, însă organizatorii din Azerbaidjan au anunțat că pandemia le-a dat planurile peste cap, motiv pentru care cursa va fi amânată.
"După mai multe discuții cu oficialii Formula 1, FIA și Guvernul Republicii Azerbaidjanului, s-a luat decizia ca Grand Prix-ul de pe 7 iunie să fie suspendat, din cauza pandemiei de Covid-19. Hotărârea a fost luată de autoritățile locale, care au urmat sfatul experților", este comunicatul emis de Baku City Circuit.
Așadar, debutul noului sezon se va amâna, cel mai probabil, pentru data de 14 iunie, atunci când va avea loc Grand Prix-ul Canadei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Formula 1
Formula 1 în România!Oracle Red Bull Racing-cursă printre nori pe Transalpina! Imagini spectaculoase
ACUM 6 ORE
Formula 1
Mattia Binotto, conducătorul Ferrari, și-a dat demisia! Anunțul făcut
29/11/2022 LA 09:55