"Este inutil să ai cea mai bună mașină!", scriu italienii de la TuttoSport. "Dezastrul Ferrari este total", continua ei.
Fanii Ferrari au luat cu aslat rețelele de socializare după cursa din Ungaria, a 13-a a sezonului în circuitul de Formula 1. Nu înțeleg cum favoriții să nu reușească să prindă podiumul, în condițiile în care specialiștii dădeau șanse Ferrari să facă dubla la Hungaroring!
"Lui Verstappen i s-a servit pur și simplu Victoria prin alegerile necugetate ale Ferrari", cred italienii.
Formula 1
Când se va retrage Alonso din Formula 1? Un fost campion mondial a oferit o predicție interesantă
IERI LA 13:57
"Mașia era acolo, la fel și pilotul. Dar echipa unde era?", mai scriu cei de la Tutto Sport. E u adevărat dezastru, rezultatul unei strategii de neînțeles. E pracic capitularea definitive în cursa pentru titlul mondial. Și nu este numai atât. Nici locul 2 la constructori nu mai este sigur, odată ci renașterea Mercedes.

Cine a luat stupida decizie de a monta cauciucuri dure pe mașina lui Leclerc?

Monegascul era în față, conducea cursa și apoi a venit decizia. Cine a luat-o? "Cine a decis să fie montate cauciucuri dure?”, se întreabă italienii. Oricât încearcă să găsească explicații, fanii nu le găsesc.
Verstappen a plecat de pe locul 10 cu cauciucuri elastic și a revenit fără prea mult efort. Acum nu mai e nimic de făcut. Strategia a fost catastrofală.
"Este inutil desi ai cea mai bună mașină dacă nu ești în stare să o folosești! Cel mai prost mod de a pleca în vacanță", au încheiat ziariștii sursei citate.
Formula 1
Fostul director sportiv de la Ferrari știe care sunt problemele echipei italiene. Declarația făcută
IERI LA 11:40
Formula 1
Lewis Hamilton încă se gândește la episodul Abu Dhabi: "Cele mai mari temeri s-au adeverit"
IERI LA 09:54