Formula 1

E gata! Carlos Sainz e noul pilot al lui Ferrari! McLaren i-a găsit super înlocuitor spaniolului

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Carlos Sainz Jr a semnat cu Ferrari

Credit imagine: Eurosport

DeCosmin Cioboata
14/05/2020 la 10:57

Carlos Sainz Jr a semnat cu Ferrari, la două zile după ce Sebastian Vettel a anunțat că se va despărți de Scuderia la finalul sezonului 2020. În locul său, la McLaren, va veni Daniel Ricciardo de la Renault.

"Sainz va semna un contract pe 2 sezoane cu Ferrari, după 2 ani petrecuți la McLaren. Așadar, Ferrari va avea, începând din sezonul 2021, cea mai tânără pereche de piloți din istoria recentă a echipei: Charles Leclers (22 ani) - Carlos Sainz Jr (25 ani).", a fost comunicatul oficial emis de Ferrari

Formula 1

"Ferrari e problema, nu Vettel" Verdict dur al lui Felipe Massa

ACUM 12 ORE

În același timp, McLaren a anunțat că, în locul lui Carlos Sainz Jr, va veni Daniel Ricciardo.

"Sunt vești excelente pentru echipă, parteneri și, bineînțeles, pentru fani. Daniel Ricciardo a semant astăzi un contract pe mai mulți ani cu McLaren, începând cu sezonul 2021. Ricciardio, născut în Australia, i se va alătura lui Lando Norris. Carlos Sainz se va despărți de echipă la finalul sezonului 2020", este comunicatul celor de la McLaren.

De ce pleacă Vettel de la Ferrari

la finalul sezonului 2020, a anunțat constructorul italian într-un comunicat oficial. Vettel a oferit o declarație la rândul său.

Relația mea cu Scuderia Ferrari se va încheia la finalul lui 2020. Pentru a avea cele mai bune rezultate în sport, este vital ca toate părțile să lucreze într-o armonie perfectă. Echipa și cu mine am realizat că nu mai este dorința comună să lucrăm împreună dincolo de acest sezon

Sebastian Vettel a fost adus de Ferrari în 2015 de la Red Bull, însă nu a reușit să aibă impactul așteptat de la un multiplu campion mondial. Vettel spune că pandemia globală l-a făcut să-și recalculeze viitorul în carieră.

Aspectele financiare nu au avut nicio legătură cu decizia comună. La acest lucru nu mă gândesc când iau anumite alegeri și nu va fi niciodată ceva la care să mă gândesc. Ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni ne-a făcut pe toți să reflectăm la care sunt adevăratele priorități în viață. Trebuie să avem o nouă abordare pentru că situația s-a schimbat. Eu, personal, îmi voi lua un timp pentru a reflecta la ceea ce urmează în viitorul meu.
Scuderia Ferrari ocupă un loc special în Formula 1 și sper să obțină tot succesul pe care îl merită. Vreau să mulțumesc întregii familii Ferrari și, mai presus de orice, tuturor celor intitulați "tifosi" din întreaga lume pentru sprijinul acordat de-a lungul timpului. Obiectivul următor este să-mi închei perioada la Ferrari cu speranța că vom mai avea momente frumoase împreună care să se adauge la cele avute deja

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Formula 1

Daniel Ricciardo a acceptat un salariu cu 10 milioane de dolari mai mic la McLaren

IERI LA 11:25
Formula 1

Schumacher, dus de trei ori la Paris, pentru un tratament revoluţionar. Descoperirea făcută

25/05/2020 LA 18:12
Subiecte asemănătoare
Formula 1
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Formula 1

"Ferrari e problema, nu Vettel" Verdict dur al lui Felipe Massa

ACUM 12 ORE

Ultimele videoclipuri

Formula 1

Lansare AlphaTauri Honda F1

00:07:00

Cele mai populare

Tenis

Interviu Barbara Schett cu Dominic Thiem despre finala Roland Garros 2019

ACUM 12 ORE