Sezonul 2021 al F1 a fost unul epic, care s-a decis în ultimul tur al ultimei curse. Verstappen a ieșit campion mondial, decizia directorului cursei, Michael Masi, ajutându-l. Toto Wolff, șeful Mercedes, a avut declarații acide după cursa din Abu Dhabi, însă el ar fi ultimul care ar trebui să comenteze deciziile directorilor cursei.
Cel puțin asta crede Bernie Ecclestone, care e într-un război total cu Mercedes. După ce înainte de ultima cursă a dezvăluit că îl susține total pe Verstappen, acum fostul șef din Formula 1 l-a pus la zid pe Toto Wolff. Șeful Mercedes nu știe nici să piardă, nici să câștige, iar atitudinea sa e una total neprofesionistă, încearcând permanent să-i influențeze pe directorii de curse.
"Probabil că și alți membri ai echipei au fost supărați, dar el a fost singurul care a arătat-o ​​deschis. Dacă Wolff nu a putut câștiga titlul la piloți, ar trebui să primească măcar un Oscar, pentru că în ceea ce privește actoria a făcut o treabă grozavă", a spus fostul președinte al F1, în vârstă de 91 de ani, pe un ton sarcastic, în declarațiile către RTL, pentru ca apoi să vorbească despre lipsa de fair-play a lui Woff: "Sunt dezamăgit că a reacționat așa. Nu știu ce daune i-ar putea face lui Mercedes atitudinea sa, dar ceea ce au făcut ei cu siguranță nu este corect".
Formula 1
Când vor fi anunțate rezultatele anchetei privind MP de la Abu Dhabi! Anunțul FIA
14/01/2022 LA 15:42
CITEȘTE ȘI:
LEWIS HAMILTON AR PUTEA FI PEDEPSIT! PREȘEDINTELE FIA: "NU EXISTĂ IERTARE PENTRU ASTA"

Ecclestone îl contestase și pe Lewis Hamilton acum câteva zile

Declarațiile lui Ecclestone vin la doar câteva zile după ce fostul șef din Formula 1 a declarat că Hamilton, de şapte ori campion mondial în F1, nu merita să fie numit onorific "cavaler" al Marii Britanii deoarece "nu a făcut suficiente" lucruri pentru ţara sa.
"Succesul său sportiv şi acţiunile caritabile în care s-a implicat nu cred că sunt suficiente pentru un astfel de titlu onorific. Cred că mulţi dintre cei care au fost numiţi 'cavaleri' nu meritau această onoare. Această distincţie există de foarte mulţi ani dar pentru cei care au contribuit cu ceva în mod decisiv pentru ţară. 'Cavalerii' din ultimul timp nu au făcut altceva decât să câştige mulţi bani pentru ei şi, e adevărat, o parte din bani i-au donat spre scopuri caritabile, dar pentru ţară efectiv nu ştiu ce au făcut", a spus Ecclestone.
Formula 1
Michael Masi, acuzat că a provocat prea mult rău competiției de către un fost pilot din Formula 1
14/01/2022 LA 11:43
Formula 1
De ce depinde prezența lui Lewis Hamilton în noul sezon de Formula 1! Pilotul, așteptat să se decidă
12/01/2022 LA 08:42