Articol scris de Răzvan Rădulescu
În urma victoriei din Franța, Max Verstappen a luat un avantaj de 63 de puncte față de Charles Leclerc, care se află pe locul secund în acest sezon și care a abandonat în Marele Premiu din Principat. Directorul echipei Red Bull, Christian Hohner, consideră că Max Verstappen este "matur", iar determinarea lui este de "neclintit".
Pilotul olandez a pus capăt seriei de succese ale Mercedes, după ce a câștigat primul său titlu în 2021. Verstappen caută să își apere titlul cucerit în sezonul trecut, iar clasamentul arată bine pentru olandez, cu 10 curse rămase înaintea finalului de sezon.
Formula 1
Mark Webber, despre rivalitatea sa cu Vettel de la Red Bull. Ce a spus despre luptele la titlu
ACUM 7 ORE

Horner: "Are experiență, deși este foarte tânăr"

Christian Horner a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Verstappen. Fostul pilot de curse britanic a explicat ce îl face atât de bun pe pilotul echipei Red Bull.
"Cred că este foarte matur acum. Este foarte talentat și își folosește experiența, își folosește capul, iar determinarea lui este de neclintit", a declarat Horner în exclusivitate pentru Eurosport.
Director al echipei Red Bull din 2005, Horner nu credea că Verstappen va reuși să egaleze sau să bată recordurile lui Lewis Hamilton, de la Mercedes. "Este foarte dificil să compari piloții. Am avut niște piloți extraordinari, iar Verstappen este cu siguranță potrivt pentru ce ne dorim.
Ținta este să continuăm să construim pe ceea ce am realizat. Nu există ținte finite. Este vorba doar de cursă cu cursă, sezon cu sezon și despre a-i oferi o mașină pe măsura talentului lui”, a încheiat Horner.
Citește și:

Horner, la Red Bull până în 2026

Christian Horner este directorul echipei din Milton Keynes din 2005. Britanicul a venit la echipă, după ce aceasta reușea să câștige trei titluri consecutive la Formula 3000 Team cu Arden, plus alte două titluri la piloți.
Fostul pilot de curse britanic a semnat o prelungire a contractului cu Red Bull până în 2026. Entuziamul și pasiunea pentru Formula 1 sunt aceleași pentru Horner, care își dorește să câștige cât mai mult.
"În dimineața cursei am în continuare același zgomot ca și când conduceam eu, în urmă cu mulți ani. Există competiția, înfruntarea celor mai bune echipe din lume.Trebuie să fii în vârf mereui", a mărturisit Horner pentru Eurosport.
Marele Premiu al Ungariei va începe pe 29 iulie. Antrenamentele vor avea loc pe 29 și 30 iulie, iar cursa se va desfășura pe 31 iulie, cu Max Verstappen printre marii favoriți.
Formula 1
Sainz știe cum Ferrari încă poate câștiga lupta cu Red Bull. Declarația pilotului spaniol
IERI LA 13:46
Formula 1
Oscar Piastri neagă semnarea unui contract cu Alpine pentru 2023! Ce a anunțat pilotul australian
02/08/2022 LA 17:39