Getty Images

Fernando Alonso se pregătește de revenirea în Formula 1! La ce constructor vrea să ajungă spaniolul

Fernando Alonso se pregătește de revenirea în Formula 1! La ce constructor vrea să ajungă spaniolul

29/01/2020 la 17:26Actualizare 29/01/2020 la 17:33

Fernando Alonso a anunțat că se pregătește pentru o revenire pe circuitul din Formula 1. Spaniolul spune că vârsta sa nu va fi o problemă, urmând ca din 2021 să-l vedem din nou în lupta pentru titlu.

Fostul mare pilot Formula 1, Fernando Alonso (38 de ani), a declarat că se gândește la o revenire în Formula 1, începând din 2021. Alonso nu consideră că vârsta sa va fi o piedică în revenirea sa pe circuit.

”Anul 2021 este o oportunitate foarte bună și mă simt foarte pregătit pentru o revenire. Voi încerca, momentan mă simt foarte bine. Am foarte multă încredere în mine, știu că pot conduce orice mașină și, dacă totul merge cum trebuie, pot câștiga. Nu cred că vârsta mea va fi un impediment.”, a declarat Fernando Alonso pentru F1 Racing.

În privința echipei căreia i s-ar putea alătura în cazul unei reveniri în Formula 1, Fernando Alonso a spus:

"Am păstrat contactul cu Red Bull în trecut. De asemenea, Mercedes a dominat circuitul câțiva ani la rând și au o echipă foarte bună. Vom vedea.", a mai spus spaniolul.

Fernando Alonso

Alonso, de două ori campion cu Renault

Alonso n-a ezitat să vorbească nici despre noile reguli care vor fi aplicate în Formula 1:

"Acum că mașinile nu mai trebuie alimentate în timpul cursei, este mult mai ușor. Toți piloții vor trebui să își ajusteze stilul de condus acum că vor fi introduse anvelopele de 18 inch. Singura problemă legată de noile reguli este că unele echipe le pot implementa mai bine decât celelalte.", a încheiat Alonso.

Fernando Alonso este dublu campion în Formula 1, după ce câștigat trofeul alături de Renault, în 2005 și 2006. Ultimul constructor pentru care spaniolul a pilotat a fost McLaren, de la volanul căruia s-a retras în 2018.

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.