Dacă în privinţa lui Alonso situaţia e oarecum normală, spaniolul plecând de la Renault la finalul lui 2018, în ceea ce îl priveşte pe Vettel situaţia este una neaşteptată, după ce germanul a fost timp de 5 ani numărul 1 la Ferrari.
Sebastian Vettel a anunţat că va pleca de la Ferrari la sfârşitul acestui sezon, urmând să fie înlocuit de Carlos Sainz. Conform Gazzetta dello Sport, Vettel este luat în calcul pentru un scaun la Aston Martin, celălalt nume de pe listă fiind Fernando Alonso. Pentru Alonso o opţiune rămâne revenirea la Renault, cea care l-a pierdut pe Daniel Ricciardo. Australianul a semnat deja cu McLaren.
Cei de la Racing Point îşi vor schimba denumirea în Aston Martin din sezonul următor, iar jurnaliştii italieni dezvăluie că negociază deja cu Vettel posibilitatea unui contract pe mai mulţi ani.
Formula 1
Raul Jimenez, back in business! Primul gol al mexicanului după accidentarea teribilă suferită la cap
IERI LA 14:31
În cazul în care Vettel îşi va da acordul să meargă la Aston Martin, germanul fiind în pole-position, sau Fernando Alonso va reveni în F1 la constructorul britanic, cel care îşi va pierde scaunul în Formula 1 în 2021 este Lance Stroll. Mexicanul Sergio Perez rămâne sigur de locul său şi datorită contribuţiei sale de 15 milioane de euro la bugetul echipei prin intermediul sponsorilor săi.
Mediafax
https://i.eurosport.com/2020/06/25/2838997.jpg
Formula 1
Cursă incredibilă în Marele Premiu de Formula 1 de la Soci. Ploaia a decis învingătorul
IERI LA 14:09
Formula 1
Lando Norris, primul pole position din carieră, la Soci! Verstappen pleacă din ultima poziție
25/09/2021 LA 15:22