Sebastian Vettel va pleca de la Scuderia Ferrari la finalul lui 2020 iar cvadruplul campion mondial nu și-a dezvăluit până acum planurile de viitor. Cei de la Ferrari au mutat rapid și l-au anunțat pe Carlos Sainz Jr ca viitor pilot din sezonul următor, alături de Charles Leclerc.
Vettel a ajuns la Ferrari în 2015, însă nu a reușit să mai pună mâna pe vreun titlu mondial, cel mai aproape fiind în 2017. Însă fostul pilot de la Ferrari, Felipe Massa, consideră că nu Vettel este cel vinovat de acest lucru, ci constructorul italian!

"Ferrari e de vină"

Formula 1
Când vor fi anunțate rezultatele anchetei privind MP de la Abu Dhabi! Anunțul FIA
14/01/2022 LA 15:42
Ferrari nu a mai câștigat titlul constructorilor din 2008, an în care Massa a fost aproape de a-și trece la rândul său în palmares titlul mondial în Formula 1. El a terminat la un punct în spatele lui Lewis Hamilton. Massa a vorbit despre fosta sa echipă pentru Sky Sports.
Nu putem uita că ultima dată când Ferrari a câștigat titlul (constructorilor) a fost în 2008. Este adevărat că au trecut mulți piloți buni pe la echipă și nu au putut câștiga. La fel și în 2008 când eram eu acolo și nu am avut mașina sau echipa pentru a câștiga.
Fernando Alonso a reușit un lucru incredibil în 2010. A luptat până în ultima clipă pentru titlu. Dar, să fim sinceri, mașina poate că nu era suficient de bună pentru a câștiga în acel an. În opinia mea, a reușit ceva fantastic. Toți piloții care au trecut de atunci pe la Ferrari, Sebastin (Vettel), Kimi (Raikkonen), nu au putut să câștige pentru că echipa nu era pregătită pentru asta
Nu are legătură doar cu Sebastian. El a avut multe curse grozave, a câștigat multe dintre ele și a luptat pentru fiecare și mai mereu a fost în fața colegului său, chiar și când acesta era un campion precum Kimi
Massa a fost surprins și de decizia celor de la Ferrari de a-l alege pe Carlos Sainz Jr, spunând că se aștepta ca Ricciardo să fie alesul. Australianul îi va lua locul chiar lui Sainz, la McLaren.
Mă așteptam ca Ricciardo să ajungă la Ferrari pentru că este un pilot despre care mulți gândesc că va fi numărul 1. Dar cred că trebuie să respectăm decizia lui Mattia (Binotto) și a echipei de a-l aduce pe Carlos. Carlos a arătat că are talent. În primul lui sezon de Formula 1, dacă analizezi toate cursele, cred că el și Verstappen au fost apropiați. A arătat că are viteză, are talent și muncește din greu. Este un muncitor atât din punct de vedere fizic, cât și pentru echipă. A progresat mult în carieră și anul trecut a făcut o treabă fantastică la echipă. Are experiența și capacitatea de a-i oferi echipei ceea ce își dorește aceasta
https://i.eurosport.com/2020/05/27/2824606.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Formula 1
Michael Masi, acuzat că a provocat prea mult rău competiției de către un fost pilot din Formula 1
14/01/2022 LA 11:43
Formula 1
De ce depinde prezența lui Lewis Hamilton în noul sezon de Formula 1! Pilotul, așteptat să se decidă
12/01/2022 LA 08:42