Inovația numită F15 a fost construită într-un interval foarte scurt, de numai 5 săptămâni, din materiale ușor utilizabile, împreună cu Institutul Tehnologic din Italia.
"Am început construcțiile pe data de 21 martie, iar pe 25 aprilie primul prototip a fost deja finalizat.", a informat Corrado Onorato, managerul departamentului de inovații de la Ferrari.
Destinat nivelului mediu din instituțiile sanitare, ventilatorul este ușor de asamblat și utilizat și va ajuta la optimizarea consumului de oxigen în rândul pacienților infectați cu Covid-19. În plus, aparatul poate fi construit pe baza unor materiale cu costuri reduse.
Formula 1
Optimism înainte de startul sezonului de Formula 1! Alonso și Schumacher, încrezători
17/01/2022 LA 14:55
Mercedes, marea rivală a Scuderiei, a demarat un proiect asemănător în urmă cu o lună, prezentând în luna martie planurile unor aparate respiratorii destinate spitalelor.

Vettel va pleca de la Ferrari

Lumea din Formula 1 a fost cutremurată în urmă cu 2 zile, după ce Sebastian Vettel și-a anunțat despărțirea de Ferrari la finalul sezonului 2020.
Imediat după vestea germanului au și apărut primele zvonuri conform cărora Carlos Sainz Jr, pilotul de la McLaren, la constructorul italian. Mai multe surse confirmă interesul uriaș al celor de la Ferrari pentru pilotul spaniol, în timp ce Marca susține că McLaren va încerca să-i facă o contraofertă pentru a-l păstra la echipă.
Pentru ca McLaren să aibă o șansă să-l păstreze pe spaniol ar trebui, mai întâi, să egaleze oferta italienilor. În același timp, britanicii ar trebui să-i promită lui Sainz un monopost puternic, prin care spaniolul să se poată lupta pentru primele poziții în viitorul apropiat, lucru pe care Ferrari îl poate asigura chiar și în prezent.
De-a lungului sezonului precedent, Sainz a muncit din greu alături de echipa tehnică, reușind să obțină cele mai bune rezultate ale constructorului din ultimii 5 ani. La Interlagos, în Brazilia, pilotul spaniol a obținut primul podium al celor de la McLaren din ultimele 5 sezoane, iar britanicii sperau să bifeze rezultate și mai bune în acest an.
https://i.eurosport.com/2020/05/13/2818312.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Formula 1
Când vor fi anunțate rezultatele anchetei privind MP de la Abu Dhabi! Anunțul FIA
14/01/2022 LA 15:42
Formula 1
Michael Masi, acuzat că a provocat prea mult rău competiției de către un fost pilot din Formula 1
14/01/2022 LA 11:43