Guvernul de la Budapesta a anunțat joi că vor fi interzise toate adunările de peste 500 de persoane până pe 15 august. Organizatorii au informat că au ”căutat toate căile posibile” pentru a organiza evenimentul cu fani dar acest lucru nu este posibil.
”Este acum evident că orice cursă de F1 în Ungaria va putea fi organizată doar cu porțile închise”, au precizat ei.
În comunicat se arată că organizarea evenimentului fără spectatori ”nu este ideală dar considerăm că evenimentul cu porțile închise, care poate fi vizionat de acasă, este mai bun decât să nu avem nicio cursă”.
Formula 1
Valtteri Bottas, săgeți către Hamilton și Mercedes: "Acum pot să-l înțeleg pe Rosberg"
ACUM 16 ORE
Cursa trebuia să aibă loc inițial pe 2 august, dar calendarul F1 a fost modificat serios în urma pandemiei de coronavirus iar datele au devenit practic irelevante, organizatorii căutând să refacă sezonul cu destule curse pentru a fi în continuare relevant. Cursa din Ungaria este a doua care se va desfășura fără spectatori, după Silverstone.
Șefii Formula 1 plănuiesc ca sezonul să înceapă cu două curse la Red Bull Ring în Austria pe 5 și 12 iulie urmate apoi de două la Silverstone pe 19 și 26 iulie. În Franța nu se va mai putea organiza nicio cursă după ce guvernul a interzis orice eveniment sportiv până la sfârșitul lui august.
Dar Spania și Italia sunt printre țările europene care, alături de Ungaria, ar putea organiza curse înainte ca F1 să ajungă în Rusia, Azerbaijan, Asia și în America de Sud și America de Nord.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Formula 1
Max Verstappen: "Ai nevoie și de puțin noroc pentru a câștiga 7-8 titluri mondiale"
24/01/2022 LA 16:48
Formula 1
Optimism înainte de startul sezonului de Formula 1! Alonso și Schumacher, încrezători
17/01/2022 LA 14:55