Marele Premiu al Austriei va fi prima cursă din sezonul 2020 din Formula 1! După ce primele 9 curse au fost amânate sau chiar anulate (Australia și Monaco), iată că totul se îndreaptă spre normal.
Primele curse ale sezonului vor avea loc cu siguranță fără spectatori, lucru confirmat și de organizatorii de la Silverstone, a doua cursă a sezonului în noul calendar.

Primele curse, fără fani

Premier League
A venit vestea cea mare: Premier League revine! Guvernul britanic, undă verde pentru Project Restart
27/04/2020 LA 04:26
Șeful executiv al Formulei 1, Chase Carey, a făcut anunțul legat de calendarul pentru anul 2020.
Țintim să începem cursele în Europa în lunile iulie, august și la începutul lui septembrie. Prima cursă va avea loc în Austria între 3 și 5 iunie. În septembrie, octombrie și noiembrie vom merge în Eurasia, Asia și Americi, urmând să încheiem sezonul în Golf în decembrie cu Bahrain, înainte să avem finala tradițională în Abu Dhabi, urmând să completăm între 15 și 18 curse. Vom împinge calendarul cât se poate de mult.
O altă cursă nouă care a fost anulată este cea din Franța, anunțul venind chiar astăzi. Celelalte 7 curse urmează să fie reprogramate. Deși este programată să aibă loc pe 19 iulie, nici curse la Silverstone nu este bătută în cuie.
Managerul de circuit de la cursa din Anglia, Stuart Pringle, a emis un comunicat prin care a anunțat că fanii nu vor putea fi prezenți la cursă, dacă aceasta va avea loc. Un anunț definitiv urmează să aibă loc până la finalul acestei luni.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Formula 1
Optimism înainte de startul sezonului de Formula 1! Alonso și Schumacher, încrezători
17/01/2022 LA 14:55
Formula 1
Când vor fi anunțate rezultatele anchetei privind MP de la Abu Dhabi! Anunțul FIA
14/01/2022 LA 15:42