Red Bull a dominat weekend-ul, în sesiunile de antrenamente și a dat semne că ar putea obține un rezultat bun și în sesiunea de calificări de sâmbătă.
Previziunile s-au adeverit, Max Verstappen reușind un pole position totuși surprinzător, depășindu-l pe campionul mondial Lewis Hamilton cu 0.388s.
Locul 2 și 3 obținute de Mercedes sunt un semn că „săgețile de argint ” au reușit să îmbunătățească semnificativ performanțele monopostului în perioada de teste din presezon, prefigurându-se o luptă interesantă cu Red Bull, în 2021.
Formula 1
Max Verstappen va avea un nou coleg la Red Bull! "Va veni, chiar dacă nu a semnat încă"
19/11/2022 LA 13:47

Ferrari, progrese în Formula 1

Charles Leclerc a parcurs unul din cele mai bune tururi ale carierei sale, ocupând în cele din urmă locul 4 pentru Ferrari, la doar o zecime în spatele Mercedes-ului lui Bottas, „căluțul cabrat” dând semne că a făcut progrese impresionante în timpul iernii, după cel mai prost sezon din ultimele patru decenii.
Pierre Gasly va începe al cincilea - egalând cea mai bună performanță a sa din Bahrain - după o evoluție foarte bună pe parcursul calificărilor. Pilotul AlphaTauri este unul dintre cei patru piloți din primii 10 care au început cursa pe gume medii, așa că se află într-o poziție avantajată în ceea ce privește strategia pentru cursa de duminică.
Sebastian Vettel, a abandonat în prima parte a calificărilor și va începe pe locul 18, în timp ce al doilea pilot a lui Red Bull, Sergio Perez, nu a reușit să treacă Q3, terminând pe locul 11.
Sursa: Mediafax
Formula 1
Verstappen și Perez sunt "la cuțite"! "Checo" a explodat, după gestul olandezului de la Interlagos
15/11/2022 LA 08:56
Formula 1
Pilotul care vrea să-l detroneze pe Verstappen în sezonul viitor! "Putem să ne luptăm cu Red Bull"
11/11/2022 LA 13:20