Max Verstappen s-a reîntors pe prima treaptă a podiumului în Formula 1, după ce s-a impus duminică seara în Marele Premiu al Arabiei Saudite. A fost un succes pentru care pilotul de la Red Bull a avut serios de tras, într-o dispută pe muchie de cuțit cu Charles Leclerc, care s-a dat până la ultimul viraj.
Pilotul monegasc de la Ferrari s-a mulțumit cu locul secund în a doua etapă a sezonului în Formula 1, dar este liderul clasamentului general.
GP Arabia Saudită
Temerile lui George Russell. Câte etape ar mai putea fi Mercedes în urma Red Bull și Ferrari
28/03/2022 LA 19:03
Max Verstappen avea ceva de spus în acestă cursă, după un debut nefast, cu un abandon în Bahrain.

Max Verstappen: "Sunt foarte fericit că am început în sfârșit sezonul"

"A fost o luptă foarte dură, dar o cursă bună. Ne-am luptat din greu în față. Ei au fost foarte rapizi prin viraje și noi, în linie dreaptă. Anvelopele s-au tocit destul de rapid. S-a văzut pe final că am avut ceva mai mult ritm. Nu a fost ușor, dar până la urmă am reușit să trecem înainte. Sunt foarte fericit că am început în sfârșit sezonul", a comentat Max Verstappen imediat după cursă.
În ciuda faptului că a terminat pe locul 2, fiind depășit pe final, Charles Leclerc a susținut că i-a plăcut cursa: "O, Doamne! Mi-a plăcut foarte mult această cursă. A fost o cursă grea, dar corectă. Fiecare cursă ar trebui să fie așa. A fost distractiv, bineînțeles că sunt dezamăgit, am vrut să câștigăm astăzi."
1. Charles Leclerc, Ferrari – 45 puncte
2. Carlos Sainz, Ferrari - 33
3. Max Verstappen, Red Bull - 25
4. George Russell, Mercedes - 22
5. Lewis Hamilton, Mercedes - 16
GP Arabia Saudită
Max Verstappen a câștigat o cursă pasionantă în Arabia Saudită
27/03/2022 LA 18:34
GP Arabia Saudită
MP al Arabiei Saudite va avea loc, în ciuda atacurilor rebelilor yemeniţi. Ultimul comunicat
26/03/2022 LA 12:35