Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlos Sainz ratează MP al Arabiei Saudite! Pilotul de la Ferrari va fi operat

Bianca Dumitru

Actualizat 08/03/2024 la 15:31 GMT+2

Carlos Sainz va fi marele absent al celei de-a doua etape din noul sezon de Formula 1. Ibericul va rata Marele Premiu al Arabiei Saudite după ce a fost diagnosticat cu apendicită, urmând a fi operat.

Carlos Sainz durante la conferenza stampa del GP del Bahrain 2024

Credit imagine: Getty Images

În acest weekend este programată a doua etapă din noul sezon de Formula 1. Marele Premiu al Arabiei Saudite se va desfășura în absența lui Carlos Sainz, care va fi supus unei intervenții chirurgicale.
Ibericul de 29 de ani s-a simțit rău joi la antrenamente, încheind cursa cu febră, iar după testele medicale, a fost diagnosticat cu apendicită, doctorii recomandându-i să se opereze.
Astfel, conform jurnaliștilor de la As.com, începând cu a treia sesiune de antrenamente libere, Sainz va fi înlocuit de englezul Oliver Bearman, pilot de Formula 2 care își va face debutul în acest weekend în F1.
La prima etapă a sezonului de F1, în Bahrain, Carlos Sainz a fost pe locul 3, după Max Verstappen și Sergio Perez, dar înaintea lui Charles Leclerc.
Citește și:

UNDE VA MERGE CARLOS SAINZ SEZONUL VIITOR

După ce la începutul lunii februarie a fost confirmat faptul că Lewis Hamilton se va alătura Scuderiei în 2025, Carlos Sainz trebuie să își caute echipă la sfârșitul anului 2024. Spaniolul vrea să aleagă opțiunea care îi va oferi cele mai mari șanse de a deveni campion mondial.
Sainz poate merge la Mercedes în locul lui Hamilton, însă acolo sunt puține șanse ca el să fie pilotul principal în detrimentul lui George Russell. O a doua opțiune pentru Sainz este să semneze cu Audi, doar că aceasta va intra în Formula 1 abia în 2026. Până atunci, ibericul ar fi nevoit să piloteze pentru Sauber, pe o mașină mai puțin competitivă.
De asemenea, în ultima vreme, s-a mai vehiculat și varianta Aston Martin, care în prezent îi are piloți pe Fernando Alonso și Lance Stroll. Alonso va împlini anul acesta 43 de ani și se află la ultimul sezon cu formația care își are sediul la Silvestone.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo