Campion mondial de șase ori, Hamilton a declarat că are zile în care îi lipsește motivația cu desăvârșire, tot așteptând să afle când ar putea să reînceapă sezonul din 2020. Într-un videoclip filmat pentru Mercedes săptămâna aceasta, Hamilton a afirmat: ”Am zile în care mă trezesc și nu mă simt deloc bine. Nu am nicio motivație să mă antrenez. Mă gândesc: ”Spre ce ne îndreptăm? Oare ar trebui să continui să pilotez?”
”Mă gândesc constant la aceste lucruri iar apoi mi le contrazic singur și mă gândesc că am toate motivele din lume să continui. Din punct de vedere mental, este foarte important să te placi pe tine așa cum ești. Este vorba de a găsi o cale prin care să te asiguri că te iubești pe tine însuți. Trebuie să fii confortabil tu cu tine însuți în primul rând”, a continuat Hamilton.
”Am încercat să-mi găsesc timp pentru mine, să mă asigur că mă apreciez, să recunosc lucrurile pe care le fac bine dar și pe cele greșite. Este în regulă să fie așa. Nu trebuie să fim duri cu noi înșine”, a afirmat Hamilton.
Formula 1
Lewis Hamilton, încrezător pe finalul sezonului din Formula 1: "Sunt şase şanse de a câştiga"
ACUM O ZI
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Formula 1
Mai multe curse de sprint în sezonul 2023 de Formula 1! Anunțul oficial al FIA
IERI LA 09:14
Formula 1
Christian Horner crede că Hamilton nu a trecut peste titlul pierdut în 2021: "Avea totul de pierdut"
22/09/2022 LA 14:40