Într-un interviu acordat celor de la Skysports, Hulkenberg a mărturisit că nu dorește să se retragă definitiv din Formula 1, însă s-a resemnat cu privire la pierderea locului în campionatul de anul viitor:
Se pare că nu există vreun loc liber acum. Oricum, nu cred că Williams era o variantă bună pentru mine, nu sunt persoana potrivită pentru ei. Nu mă retrag definitiv, iubesc prea mult Formula 1 și ce se întâmplă aici. 10 ani înseamnă o perioadă foarte lungă și mă bucur că am putut să contribui la tot ce înseamnă Formula 1, a recunoscut Hulkenberg.
Formula 1
Mercedes a acaparat prima linie a grilei de start de la Silverstone. Surpriză mare pe poziția a 3-a
08/08/2020 LA 16:11
https://i.eurosport.com/2019/11/25/2724129.jpg
Pilotul german va fi înlocuit în echipa Renault de Esteban Ocon. Singurul loc liber ar fi fost disponibil la constructorul Williams, însă înțelegerea nu s-a materializat.Cel mai probabil, echipa Williams urmează să fie formată din Nicholas Latifi și George Russell pentru competiția din 2020.

Vettel: "Ceva nu mai funcționează în Formula 1"

Sebastian Vettel, conaționalul lui Nico, a vorbit despre plecarea lui Hulkenberg și a tras un semnal de alarmă referitor la problemele din Formula 1:
Este într-adevăr ciudat, pentru că îl cunosc pe Nico de multă vreme, concurăm de când eram mici. Faptul că un pilot de valoarea lui Hulkenberg nu mai are loc într-o echipă este trist. Acest lucru arată că ceva nu funcționează corect în Formula 1. Sper să revină cât mai repede. Are potențial imens și, sincer, nu vreau să fiu eu singurul pilot german din competiție, a spus pilotul celor de la Ferrari.
https://i.eurosport.com/2019/11/25/2724127.jpg
Cu o singură etapă rămasă din atualul sezon de Formula 1, Nico Hulkenberg ocupă locul 13 în clasamentul piloților, cu numai 37 de puncte. Cea mai bună clasare a neamțului din acest an fost locul 5, ocupat la Grand Prix-ul Italiei. În ultima cursă, cea din Brazilia, Hulkenberg a încheiat pe locul 15.
Renault se află pe poziția a cincea în ierarhia constructorilor, în urma rezultatelor înregistrate de Nico și coechipierul său, Ricciardo.
Formula 1
Lando Norris, primul pole position din carieră, la Soci! Verstappen pleacă din ultima poziție
25/09/2021 LA 15:22
Formula 1
Lewis Hamilton, emoții uriașe pentru victoria de "acasă": a făcut pană în ultimul tur la Silverstone
02/08/2020 LA 15:08