Dacă suporterii lui Michael Schumacher așteptau o veste bună dinspre legendarul pilot de Formula 1, aceștia au primit o veste teribilă din partea unui neurochirurg care a vorbit despre starea de sănătate a marelui Schumacher. Specialistul a spus, în cadrul unui documentar, că marele campion "se află într-o stare vegetativă”. În luna iulie, Jean Todt (74 de ani), bun prieten cu Schumacher, le-a dat speranțe fanilor lui Schumacher și le-a spus că acesta își va reveni.
Într-o notă discordantă, neurochirurgul Erich Riederer susține că fostul mare pilot este în continuare într-o stare gravă: "El este într-o stare vegetativă! Michael respiră, inima îi bate, probabil că se poate așeza și poate să facă câțiva pași cu ajutor, dar nu mai mult. Să-l mai vedem așa cum era înainte de accident? Chiar nu cred", este pesimist Erich Riederer, un cunoscut neurolog din Zurich.

Michael Schumacher continuă lupta, însă semnele nu sunt promițătoare

Formula 1
Hamilton l-a felicitat pe Verstappen după recordul de victorii într-un sezon! Reacția britanicului
11/11/2022 LA 12:25
"Știu cum se simte, am informații! Relația mea cu el a fost mereu una apropiată. Visez și mă rog în fiecare azi pentru ca situația lui să se îmbunătățească și să apară din nou la curse, mai ales că acum concurează și fiul său (n.r. Mick Schumacher, pilot în Formula E), ca să-l încurajeze și să-l urmărească. Mă rog ca asta să se întâmple", a spus în luna iulie Felipe Massa, fost coechipier cu Michael Schumacher la Ferrari.
Celebrul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, a suferit un accident la schi în decembrie 2013 şi a fost diagnosticat cu un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală, fiind operat de două ori la spitalul din Grenoble, Franţa. Schumacher fost transferat pe 16 iunie 2014 la o unitate medicală de specialitate din Lausanne. A fost externat pe 9 septembrie 2014 și până în prezent a fost tratat în locuința lui din localitatea elvețiană Gland. Veștile iată, totuși, că nu sunt prea bune în privința stării lui de sănătate.
Formula 1
Christian Horner acuzat că folosește psihologia inversă pentru a o scăpa pe Red Bull de sancțiuni
23/10/2022 LA 16:22
Formula 1
Verstappen țintește recordurile lui Schumacher și Hamilton! Cifre impresionante la doar 25 de ani
12/10/2022 LA 10:44