Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Lapte și miere" la Ferrari, înainte de Grand Prix-ul Japoniei

Cosmin Cioboata

Publicat 10/10/2019 la 17:16 GMT+3

Grand Prix-ul Japoniei va fi a 17-a cursă a sezonului. Lewis Hamilton a câștigat ultima etapă și este lider detașat în Formula 1, alături de Mercedes. 322 de puncte are britanicul, după nouă victorii în actualul sezon.

Sebastian Vettel und Charles Leclerc pflegen ein gutes Verhältnis | Formel 1

Credit imagine: Getty Images

Mercedes a adunat 11 victorii până în acest moment, în timp ce Ferrari a terminat pe prima poziție doar de trei ori în acest an. Charles Leclerc (21 ani) și-a trecut în palmares primele sale victorii, după cursele de la Spa și Monza. Colegul său Sebastian Vettel a încheiat pe primul loc în Grand Prix-ul din Singapore.
Întrebat despre situația actuală a echipei Ferrari și despre nivelul de încredere înainte de următoarea cursă din Japonia, Charles Leclerc a declarat:
"Ne descurcăm destul de bine de când ne-am întors din vacanță. Mașina se mișcă minunat. Am plecat de patru ori consecutiv din pole-position în ultimele patru curse. Din păcate, ultimele două etape nu s-au desfășurat tocmai cum mă așteptam. Totuși, performanța echipei rămâne cea mai importantă. Avem toate motivele să ne dorim o victorie în acest weekend. Vom vedea ce se va întâmpla. Trebuie să fim foarte concentrați, mai ales vineri. Sâmbătă va fi foarte complicat, poate chiar imposibil de pilotat. Deci, ziua de vineri rămâne cea mai importantă. Sper să gândim cât mai pozitiv duminică, în ziua cursei!", a spus Leclerc.
Charles Leclerc (Ferrari) - GP of Russia 2019
Legat de neînțelegerile din ultima etapă dintre el și colegul său, Sebastian Vettel, monegascul a clarificat situația:
"Evident că au existat câteva neînțelegeri în ultima cursă, dar am vorbit cu Sebastian și am discutat ce n-a funcționat. Din afară a părut ca un conflict gigantic, dar nu a fost așa. Totul este bine acum!", a mai adăugat pilotul celor de la Ferrari.
Cursa de pe circuitul Suzuka va avea loc duminică (13 septembrie), de la ora 08:10.
Iată programul complet al cursei din Japonia:
  • Antrenament 1 (vineri, ora 04:00)
  • Antrenament 2 (vineri, ora 08:00)
  • Antrenament 3 (sâmbătă, ora 06:00)
  • Calificări (sâmbătă, 09:00)
  • Cursa (duminică, 08:10)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo