Michael Schumacher poate fi văzut doar de către membri apropiați ai familiei și cei mai buni prieteni. Aceștia fac vizite regulate la vila din Elveția, unde Schumacher este îngrijit cu atenție de cei mai buni medici din lume. O liniște de care marele campion german are nevoie după ce a suferit un accidenta groaznic în urmă cu 6 ani și jumătate, la schi. Au urmat mai multe operații și 254 de zile de spitalizare.
Unul dintre puținii prieteni care au voie să se apropie de Michael Schumacher este Jean Todt, fostul său șef de la Ferrari. Francezul a vorbit la Budapesta, unde Hamilton a reușit pole positionul cu numărul 91, înaintea Marelui Premiu al Ungariei.
L-am văzut pe Michael săptămâna trecută. Este un luptător. Sper ca toată lumea să-l vadă cât mai curând. Pentru asta, el și familia lui muncesc împreună zi de zi - Jean Todt
Formula 1
Optimism înainte de startul sezonului de Formula 1! Alonso și Schumacher, încrezători
17/01/2022 LA 14:55
Cei doi au colaborat strâns pentru a revitaliza Ferrari și au reușit. Michael Schumacher și Jean Todt văd împreună cursele de Formula 1 în vila familiei din Gloden, un orășel elvețian aflat între Geneva și Lausanne. Todt a păstrat mereu legătura cu soția lui Michael, Corrina, care a insistat în ultimii ani ca starea de sănătate a fostul campion mondail din Formula 1 să nu fie dezvăluită.

Schumacher sau Hamilton?

Michael Schumacher a câștigat 91 de curse de Formula 1 și are 7 titluri mondiale. Actualul campion mondial se îndreaptă către aceleași cifre. Hamilton a câștigat 85 de curse și are 6 titluri de campion mondial. Întrebat cine este cel mai bun pilot din toate timpurile, Todt a ales răspunsul diplomat.
Îl iubesc pe Michael! Este însă imposibil să-l compari cu Fangio, Jim Clark, Senna sau Hamilton. Fiecare a marcat o generație!
Formula 1
Când vor fi anunțate rezultatele anchetei privind MP de la Abu Dhabi! Anunțul FIA
14/01/2022 LA 15:42
Formula 1
Michael Masi, acuzat că a provocat prea mult rău competiției de către un fost pilot din Formula 1
14/01/2022 LA 11:43