Campionul a suferit un traumatism celebral sever în timp ce schia în Alpi pe 29 decembrie 2013 și nu a fost văzut în public de atunci. El s-a lovit cu capul de o stâncă și a fost plasat într-o comă indusă timp de șase luni. De atunci, Schumacher se află sub tratament la casa familiei sale din Geneva.
Corinna le-ar fi transmis fanilor lui Schumacher, care vor crea o nouă pagină pe rețelele sociale numită ”Keep Fighting Michael” (Continuă să lupți Michael) conform The Mirror, că ”lucrurile mari încep cu pași mici”.
”Multe particule mici pot forma un mozaic mare. Împreună sunteți puternici și așa forțele combinate ale mișcării KeepFighting au înlesnit încurajarea celorlalți”.
Formula 1
Max Verstappen: "Ai nevoie și de puțin noroc pentru a câștiga 7-8 titluri mondiale"
24/01/2022 LA 16:48
https://i.eurosport.com/2019/11/26/2724607.jpg
Fan clubul, care are sediul în Kerpen, Germania, locul de naștere al lui Schumacher, a anunțat că va folosi hashtagul ”Keep Fighting” pentru campania sa.
Acesta este și numele fundației care susține victimele accidentelor. Președintele clubului, Reiner Ferling, a declarat că speră să îl vadă pe Schumacher în public din nou.
”Din păcate, a venit din nou acea perioadă, s-au împlinit șase ani de la accidentul lui Michael. Șase ani plini de speranță că Michael va apărea din nou în public”, a declarat el.
Formula 1
Optimism înainte de startul sezonului de Formula 1! Alonso și Schumacher, încrezători
17/01/2022 LA 14:55
Formula 1
Când vor fi anunțate rezultatele anchetei privind MP de la Abu Dhabi! Anunțul FIA
14/01/2022 LA 15:42