Lewis Hamilton a fost la două tururi distanță de a deveni primul om din istorie care câștigă 8 titluri de campion mondial în Formula 1. Ghinionul l-a înconjurat însă la ultima cursă, cea de la Abu Dhabi, iar Max Verstappen i-a suflat titlul mult visat.
Începând din acel moment, Hamilton s-a retras complet din viața publică, renunțând inclusiv la rețelele sociale, pe care de obicei era foarte activ. Britanicul a fost extrem de afectat de ceea ce s-a întâmplat la Abu Dhabi, iar zvonurile privind o eventuală retragere a sa s-au răspândit.
Odată cu trecerea timpului și cu lipsa de reacție a lui Hamilton, această variantă a prins și mai mult contur, mai ales că șefii din Formula 1 nu au dat niciun semn că vor sancționa pe cineva după ceea ce s-a întâmplat în finalul ultimei etape de anul trecut. Presa internațională a scris că Mercedes și Hamilton și-ar dori ca Michael Masi, directorul de curse din Marele Circ, să fie înlocuit, dar FIA nu ia încalcul așa ceva.
Formula 1
Șapte echipe din Formula 1 ar putea rata ultimele patru curse ale sezonului!
ACUM 13 ORE

Lewis Hamilton, primul mesaj după aproape două luni

Totuși, se pare că Hamilton nu se gândește nici pe departe la o retragere bruscă. Cel puțin asta reiese dintr-un mesaj postat de pilotul Mercedes pe contul personal de Twitter. Britanicul este în vacanță în SUA și a postat o fotografie de la Marele Canion.
"Am fost plecat. Acum m-am întors", a scris Hamilton, iar mesajul său s-a viralizat rapid pe rețelele sociale.
În mod normal, Hamilton mai are câteva zile de vacanță, după care va începe probabil pregătirile pentru sezonul viitor, care va debuta pe circuitul din Bahrain, în weekendul 18-20 martie.
Marele Premiu al Spaniei
Weekend perfect pentru Max Verstappen și Red Bull în MP al Spaniei. Coșmar pentru Ferrari
22/05/2022 LA 14:56
Marele Premiu al Spaniei
Charles Leclerc, rezultat istoric în calificările Marelui Premiu al Spaniei
21/05/2022 LA 15:10