Articol scris de Alex Ioniță
Lewis Hamilton a fost mulțumit de prestația echipei în MP al Franței, de duminică, și ar dori continuarea carierei sale în Formula 1.
Hamilton a profitat de ieșirea din cursă a lui Charles Leclerc, care în tura 18 s-a lovit de un parapet, și a asigurat locul 2 pentru Mercedes, iar George Russell a obținut locul al 3-lea.
Formula 1
Când se va retrage Alonso din Formula 1? Un fost campion mondial a oferit o predicție interesantă
10/08/2022 LA 13:57
Vorbind după cursă, Hamilton a menționat că se simte mai bine ca niciodată în F1, făcând referire la planurile sale de a rămâne pe termen lung în circuit.
"Încă sunt fresh, mai este combustibil în rezervor. Îmi face plăcere acest proces, de a veni în fiecare zi și de a lucra cu acest grup de oameni. Iubesc acest sport, sunt mulți oameni grozavi în Formula 1 și mă simt mai bine ca niciodată.
A fost o cursă grea pentru că nu m-am putut hidrata, dar a fost un rezultat bun, având în vedere că am fost în spatele acestor băieți tot weekendul.
Fiabilitatea este un lucru la care echipa mea este genială, și aș dori să îi felicit pe toți, fără ei nu puteam să ajungem pe podium", a spus Lewis Hamilton, pentru SkySports.

Liderul Mercedes, Toto Wolff, a fost mai rezervat

Nu la fel de optimist s-a declarat Toto Wolff, directorul executiv al lui Mercedes, care e conștient că rezultatele din Franța țin mult și de context.
"Trebuie să fim umili. Mașina noastră nu este bună în momentul de față pentru a concura cu băieții din față, sunt mereu puțin pesimist, pentru că trebuie să fiu. Suntem în spate cu șase sau șapte zecimi în spatele liderilor, și cu toate că la un moment dat am obținut timpi aproape egalit, asta s-a întâmplat și pentru că Verstappen nu a mai forțat, s-a gândit cu siguranță și la roți.
Per total, efortul echipei a fost grozav, piloții au făcut o treabă foarte bună. George a fost deștept și rapid, Lewis a fost ca un leu. Dăm tot ce avem mai bun în momentul de față în ziua cursei", a spus Totto Wolff, pentru SkySports.
Formula 1
Fostul director sportiv de la Ferrari știe care sunt problemele echipei italiene. Declarația făcută
10/08/2022 LA 11:40
Formula 1
Lewis Hamilton încă se gândește la episodul Abu Dhabi: "Cele mai mari temeri s-au adeverit"
10/08/2022 LA 09:54