Lewis Hamilton a participat la un eveniment la Londra unde s-a întâlnit cu actorul Idris Elba și Sophie Trudeau, soția prim-ministrului Canadei, Justin Trudeau. Ambele persoane au fost depistate pozitiv ulterior cu coronavirus. Hamilton a precizat că nu are simptome specifica COVID-19 însă a luat această măsură ca precauție.
''Vreau să vă anunţ că sunt bine. Au fost speculaţii despre sănătatea mea, după ce am fost la un eveniment unde au fost prezente două persoane care ulterior au fost testate pozitiv. Am zero simptome şi au trecut 17 zile de când m-am întâlnit cu Sophie şi cu Idris'', a scris Hamilton, de şase ori campion mondial la Formula 1”, a scris Hamilton pe contul său de Twitter.
Formula 1
Optimism înainte de startul sezonului de Formula 1! Alonso și Schumacher, încrezători
ACUM 19 ORE

Mai multe curse de Formula 1 au fost anulate

Automobile Club de Monaco a anunţat, joi, că Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco, programat în luna mai şi iniţial amânat, nu va mai avea loc în acest an. “Având în vedere această situaţie gravă, Comitetul Director al Automobile Club de Monaco a decis, cu mare tristeţe, anularea celui de-al 12-lea GP al Monaco istoric (8-10 mai) şi celui de-al 78-lea GP de Formula 1 al Monaco, din cadrul Campionatului Mondial (21-24 mai)”, se arată într-un comunicat al organizatorilor, în care se menţionează problemele cauzate de coronavirus şi incertitudinile cu privire la viitor.
Ce curse au fost amânate până acum: Marele Premiu al Australiei (12-15 martie), Marele Premiu din Bahrain (20-22 martie), Marele Premiu al Vietnamului (3-5 aprilie), Marele Premiu al Chinei (17-19 aprilie), Marele Premiu al Olandei (1-3 mai), Marele Premiu al Spaniei (8-10 mai) și Marele Premiu din Monaco (21-24 mai). Următoarea cursă din calendar este programată în perioada 5-7 iunie, în Azerbaijan.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Formula 1
Când vor fi anunțate rezultatele anchetei privind MP de la Abu Dhabi! Anunțul FIA
14/01/2022 LA 15:42
Formula 1
Michael Masi, acuzat că a provocat prea mult rău competiției de către un fost pilot din Formula 1
14/01/2022 LA 11:43