Săptămâna trecută a fost confirmat că Sebastian Vettel va pleca de la Ferrari la sfârșitul anului acesta. Deși a fost menționată ca variantă, venirea lui Lewis Hamilton la Ferrari din 2021 a existat doar pe hârtie.
Ferrari l-a "ochit" din prima clipă pe Carlos Sainz Jr ca număr 2 pentru Charles Leclerc. Însă gândurile constructorului italian sunt pe termen lung, astfel că varianta Hamilton există în continuare, însă după ce îi va expira contractul pe 2 ani semnat de Sainz.

Hamilton la Ferrari?

Formula 1
Max Verstappen va avea un nou coleg la Red Bull! "Va veni, chiar dacă nu a semnat încă"
19/11/2022 LA 13:47
Deși orice șansă de a-l vedea pe Hamilton în roșu s-a risipit pentru moment, Martin Brundle de la Sky Sports dezvăluie că britanicul rămâne un vis pentru Ferrari.
Ar fi cu adevărat electric să-l vedem pe Hamilton la Ferrari, dar nu cred că i s-ar potrivi lui Lewis în acest moment. Are 35 de ani iar tinerii abia trecuți de 20 de ani sunt cei pe care Ferrari se bazează în acest moment. Nu cred că Ferrari a dorit să-l împerecheze pe Leclerc cu Hamilton. Dar să nu spunem <<niciodată>>, nu e imposibil. Este un industrie ciudată
Actualul contract al lui Lewis Hamilton expiră la finalul acestui an, însă cei de la Mercedes au indicat deja că negocierile pentru o nouă înțelegere decurg favorabil.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Formula 1
Pilotul care vrea să-l detroneze pe Verstappen în sezonul viitor! "Putem să ne luptăm cu Red Bull"
11/11/2022 LA 13:20
Formula 1
Hamilton l-a felicitat pe Verstappen după recordul de victorii într-un sezon! Reacția britanicului
11/11/2022 LA 12:25