Lewis Hamilton nu trece prin cea mai bună parte a carierei sale. Septuplul campion mondial a recunoscut astăzi că s-a chinuit în ultima vreme din punct de vedere mental și emoțional, într-o scrisoare deschisă pentru fanii săi.
Hamilton a spus că are zile când îi este greu să rămână pozitiv și că face eforturi să continue să lupte, lucru pe care îl recomandă tuturor.
"A fost un an foarte dificil cu tot ce s-a întâmplat în jurul nostru. E greu în unele zile să rămân pozitiv. Mă lupt din punct de vedere mental și emoțional de o lungă perioadă de timp, să merg mai departe e un efort constant, dar trebuie să continuăm să luptăm, avem multe de făcut și de obținut.
Marele Premiu al Spaniei
Christian Horner, convins că lupta dintre Verstappen și Leclerc se va da până în ultima etapă
IERI LA 16:24
Vă scriu pentru a vă spune că este ok să vă simțiți așa, să știți că nu sunteți singuri și că vom trece peste asta. Un prieten mi-a reamintit astăzi, ești atât de puternic și poți face tot ce ți-ai propus. Putem să facem tot ce ne-am propus. Să ne amintim să fim recunoscători pentru o altă zi. Vă trimit iubire și lumină", a scris Hamilton pe contul său de Instagram.
Citește și:

Lewis Hamilton nu are un început prea bun de sezon

Lewis Hamilton a avut o vacanță dificilă în această iarnă, după finalul sezonului trecut, atunci când a pierdut titlul mondial în fața lui Max Verstappen în ultima cursă, cea de la Abu Dhabi.
Înaintea debutului noului sezon, pilotul de la Mercedes a recunoscut că monopostul echipei sale nu este încă la nivelul celorlalte echipe care se luptă pentru câștigarea curselor, iar acest lucru s-a văzut în primele două etape ale sezonului.
Nesperat, Hamilton a încheiat pe podium în Bahrain, ocupând locul 3, după abandonurile piloților de la Red Bull, Max Verstappen și Sergio Perez, în timp ce în Arabia Saudită a încheiat cursa pe locul 10.
Următoarea etapă de Formula 1 va avea loc în perioada 8-10 aprilie, în Australia. Marele Circ revine la Melbourne după o pauză de doi ani cauzată de pandemia de Covid-19. Ultima cursă a avut loc în 2019, atunci când s-a impus fostul coleg al lui Hamilton de la Mercedes, Valtteri Bottas, în timp ce pilotul englez a încheiat cursa pe locul al doilea.
GP Miami
Wolff recunoaște impasul de la Mercedes după cursa din Miami: "Nu am mai avut această situație"
13/05/2022 LA 08:47
GP Miami
Verstappen, învingător la Miami, într-o cursă în care Ferrari a avut primele două locuri la start
08/05/2022 LA 21:25