Lewis Hamilton și-a extins avansul la vârful clasamentului din Formula 1 după o nouă victorie, de această dată la Marele Premiu al Toscanei, o cursă dominată de haos și multe accidente.
Aceasta a fost a șasea victorie pentru Lewis Hamilton în acest sezon, el câștigând într-un mod dramatic o cursă la care am avut parte de două steaguri roșii. După această victorie, Hamilton și-a mărit avantajul în clasament iar Valtteri Bottas a ratat mai multe ocazii bune de a-și depăși colegul, pentru a încheia în cele din urmă pe poziția a doua.
Alex Albon a reușit să obțină prima sa prezență pe podium, rezistând atacurilor lui Daniel Ricciardo, care ar fi putut obține cel mai bun rezultat al său ca pilot Renault.
Formula 1
Marele Premiu de Formula 1 al Chinei, anulat
02/12/2022 LA 12:56

Max Verstappen a ieșit repede din cursă

Max Verstappen a fost nevoit să se retragă chiar din primul tur după o coliziune serioasă cu Carlos Sainz, Kevin Magnussen, Antonio Giovinazzi și Nicholas Latifi, care a dus la intrarea safety car-ului pe pistă, ceea ce a adus la al doilea steag roșu în curse consecutive.
Al doilea steag roșu a venit după ce Lance Stroll a intrat în parapeți. Albon l-a întrecut în cele din urmă pe Ricciardo pentru a completa podiumul alături de Hamilton și Bottas de la Mercedes.
Formula 1
Formula 1 în România!Oracle Red Bull Racing-cursă printre nori pe Transalpina! Imagini spectaculoase
01/12/2022 LA 08:47
Formula 1
Formula 1 în România!Oracle Red Bull Racing-cursă printre nori pe Transalpina! Imagini spectaculoase
01/12/2022 LA 08:32