Ferrari este, probabil, cel mai important nume al Formulei 1, de-a lungul deceniilor, chiar dacă pentru moment nu reușește să mai conteze în lupta pentru titlurile mondiale. Scuderia a avut mai mereu piloți uriași, precum Juan Manuel Fangio, Michael Schumacher, Fernando Alonso.
Omul momentului, Lewis Hamilton, cel care duminică a devenit primul pilot din toate timpurile cu 100 de victorii de etapă, nu a îmbrăcat niciodată echipamentul căluțului cabrat.
Formula 1
O nouă destinație exotică pentru Formula 1. A fost anunțat calendarul celor 23 de curse din 2022
16/10/2021 LA 07:39

Lewis Hamilton, uimit de faptul că nu a concurat niciodată pentru Ferrari!

Potrivit The Sun, care a citat un interviu al britanicului acordat pentru Sky Italia, campionul mondial a remarcat: "De ani de zile, ori de câte ori vin la Monza și văd fanii, îi aud spunând: Vino la Ferrari! Îmi încălzește sufletul, dar este uimitor că nu am condus niciodată o mașină Ferrari, după atâția ani. Pentru că este un vis pentru toată lumea, un obiectiv de atins. Dar pentru mine nu a fost niciodată posibil și nu voi ști niciodată cu exactitate de ce. Le doresc binele și în viitorul apropiat va trebui doar să-i opresc să câștige Campionatul Mondial", s-a amuzat pilotul la final".
Lewis Hamilton a admis că are acasă câteva mașini Ferrari pe care le poate conduce, dar nu Ferrari F1.
La începutul carierei, liderul Campionatului Mondial a semnat cu McLaren, pentru care a concurat timp de 6 sezoane și a cucerit titlul în 2008. În 2013, Hamilton l-a înlocuit pe Michael Schumacher la Mercedes cu scopul de a transforma echipa într-un concurent serios la titlu. Lucru pe care l-a reușit. Până în 2020 (inclusiv) a câștigat alte 6 titluri mondiale.
Formula 1
Lewis Hamilton, prima reacție după ce s-a enervat pe propria echipă în Marele Premiu al Turciei
11/10/2021 LA 13:33
Formula 1
Valtteri Bottas, victorie în MP al Turciei. Verstappen trece peste Hamilton în clasamentul general
10/10/2021 LA 14:03