Marele Premiu al Braziliei s-a terminat așa cum a început, cu suspansul la cel mai înalt nivel. Week-end-ul din Țara Cafelei a fost foarte tensionat, fiind marcat de în special de penalizările pe care le-a primit Hamilton, atât înainte de cursa de sprint, cât și înaintea cursei propriu zise.
Bottas a plecat din pole-position, dar Verstappen a avut un start excelent și l-a devansat pe finalandez în primul viraj. Olandezul a rămas multă vreme în frunte, dar Hamilton a făcut o cursă de urmărire fantastică și a ajuns relativ repede în spatele olandezului, deși a plecat de pe poziția a 10-a a grilei de start.

Lewis Hamilton, victorie superbă la Interlagos

Formula 1
Max Verstappen va avea un nou coleg la Red Bull! "Va veni, chiar dacă nu a semnat încă"
19/11/2022 LA 13:47
Britanicul s-a dezlănțuit după turul 45 (din 77) și a recuperat sutime după sutime față de Verstappen. După o primă tentativă eșuată de depășire a lui Hamilton, politul Mercedes a reușit să treacă de rivalul său în turul 59 și apoi a mers impecabil până la final, trecându-și în cont a 6-a victorie din această stagiune.
În urma acestei victorii, Hamilton a recuperat 8 puncte față de Verstappen, olandezul mai având un avans de doar 14 puncte în fruntea clasamentului, când au mai rămas de disputat 3 Grand Prix-uri, toate în Orientul Mijlociu. Săptămâna viitoare va avea loc Marele Premiu al Qatarului, pe circuitul de la Doha.
Programul ultimelor 3 etape
  • 21 noiembrie, Qatar - Doha
  • 5 decembrie, Arabia Saudită – Jeddah
  • 12 decembrie, Abu Dhabi – Yas Marina
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Formula 1
Verstappen și Perez sunt "la cuțite"! "Checo" a explodat, după gestul olandezului de la Interlagos
15/11/2022 LA 08:56
Formula 1
Pilotul care vrea să-l detroneze pe Verstappen în sezonul viitor! "Putem să ne luptăm cu Red Bull"
11/11/2022 LA 13:20