Marele Premiu al Canadei a devenit cel de-al 9-lea eveniment din calendarul sezonului 2020 din Formula 1 care este amânat. Evenimentul de la Montreal trebuia să aibă loc pe 14 iunie, însă astăzi s-a luat decizia să fie amânat pentru după ce va trece criza de COVID-19.
Momentan, nu a fost anunțată o nouă dată pentru Marele Premiu. Promotorii cursei au declarat că decizia nu a fost luată cu ușurință însă au fost nevoiți având în vedere sfaturile legate de siguranță date de autorități.

Anunțul făcut de Formula 1

Formula 1
Optimism înainte de startul sezonului de Formula 1! Alonso și Schumacher, încrezători
ACUM 17 ORE
În acest moment, Marele Premiu al Franței rămâne prima cursă a sezonului, fiind programată pentru 28 iunie.
Am lucrat îndeaproape cu prietenii de la Grand Prix-ul din Canada în ultimele săptămâni și îi sprijinim în decizia necesară pentru a asigura siguranța fanilor și a comunității F1. Mereu abia așteptăm să mergem la Montreal și de data aceasta vom aștepta ceva mai mult, dar vom oferi un show grozav când vom merge | Chase Carey, președintele F1.
Din primele 9 curse ale sezonului, doar două - Australia și Monaco - au fost anulate definitiv urmând să nu mai aibă loc în acest sezon.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Formula 1
Când vor fi anunțate rezultatele anchetei privind MP de la Abu Dhabi! Anunțul FIA
14/01/2022 LA 15:42
Formula 1
Michael Masi, acuzat că a provocat prea mult rău competiției de către un fost pilot din Formula 1
14/01/2022 LA 11:43