Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce crede Pierre Gasly despre monopostul Mercedes, după ce s-a confruntat cu Hamilton în timpul testelor din Bahrain

Alex Masgras

Publicat 14/03/2022 la 15:12 GMT+2

Pierre Gasly crede că monopostul Mercedes nu arată la fel de bine ca în trecut, după ce a avut parte de o confruntare cu Lewis Hamilton în timpul testelor de săptămâna trecută din Bahrain. Spusele lui Gasly susțin declarațiile lui Hamilton, care declara că nu crede că Mercedes are în acest moment o mașină câștigătoare.

Pierre Gasly (AlphaTauri) - GP of Mexico City 2021

Credit imagine: Getty Images

Pierre Gasly, pilotul celor de la AlphaTauri, este încrezător înaintea noului sezon din Formula 1, mai ales după ce a avut parte de o confruntare în timpul testelor din Bahrain cu Lewis Hamilton. Cei doi s-au întrecut în timpul ultimei runde de teste înaintea debutului noului sezon, iar pilotul francez crede că monopostul celor de la Mercedes arată la fel de bine precum în sezoanele trecut:
"Am fost puțin surprins să mă întrec cu Lewis. Concluzia este că Mercedes probabil nu arată la fel de bine precum arăta în trecut. Ne-am depășit unul pe altul de câteva ori și am rămas aproape. Clar este o îmbunătățire, cred că vor fi curse bune în acest an", a spus Pierre Gasly, potrivit Daily Mail.
De aceeași părere este și Lewis Hamilton, care a declarat că monopostul Mercedes nu se poate bate la victorie în acest moment:
"În acest moment, nu cred că ne vom lupta pentru victorii. Sunt sigur că toată lumea își poate da seama că nu suntem cei mai rapizi. Ferrari pare să fie cea mai rapidă, poate și Red Bull. Apoi suntem noi sau McLaren. În acest moment nu suntem în top", a spus Hamilton.
Citește și:

Verstappen nu este impresionat de declarațiile lui Hamilton

Max Verstappen, campionul mondial din sezonul trecut de Formula 1, nu este impresionat de declarațiile rivalului său și nu crede că aceste declarații sunt adevărate, cei de la Mercedes fiind obișnuiți și în trecut să apeleze la astfel de tactici:
"Întotdeauna este așa. Dacă cineva merge bine sau este o echipă de la care lumea are așteptări mari, atunci totul sună ceva de genul: 'Oh, nu, cu siguranță nu suntem favoriții'. Iar o săptămână mai târziu, când lucrurile merg bine, dintr-o dată este: "Oh, nu, dar am schimbat totul într-o săptămână. A fost o muncă incredibilă. Mulțumim tuturor oamenilor din fabrică!", s-a amuzat Verstappen, potrivit Autosport.
Noul sezon de Formula 1 debutează la finalul acestei săptămâni, cu Marele Premiu al Bahrainului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo