Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lewis Hamilton își schimbă numele! De ce a ales să facă acest lucru

Alex Masgras

Publicat 14/03/2022 la 19:25 GMT+2

Lewis Hamilton, de șapte ori campion mondial în Formula 1, a anunțat că își schimbă numele. Acesta va adăuga numele mamei sale, Larbalestier, în semn de recunoștință pentru aceasta.

Lewis Hamilton told the 2022 Dubai Expo that he is changing his name

Credit imagine: Getty Images

Lewis Hamilton, de 7 ori campion mondial în Formula 1, își va schimba numele. Aflat în Bahrain, acolo unde va debuta noul sezon din Marele Circ la finalul acestei săptămâni, Hamilton a anunțat că numele său de familie va include și numele mamei sale înainte de căsătorie, Larbalestier.
"Sunt mândru de numele meu de familie. Numele mamei mele este Larbastier și îl voi pune și pe acesta în numele meu. Nu înțeleg în totalitatea această idee ca atunci când te căsătorești, femeia își pierde numele. Vrea ca numele mamei mele să meargă mai departe cu numele Hamilton", a declarat septuplul campion mondial, potrivit Daily Mail.
Întrebat când va avea loc această schimbare, Hamilton a răspuns: "Sper cât mai curând. Nu știu dacă în acest weekend. Lucrăm în acest sens".
Părinții lui Lewis Hamilton s-au despărțit când actualul pilot de la Mercedes avea doar 2 ani, petrecându-și copilăria, în cea mai mare parte, alături de tatăl său.
Citește și:

Lewis Hamilton nu este mulțumit de monopostul Mercedes

Înaintea noului sezon, la testele din Bahrain, Mercedes nu a impresionat. Cel mai rapid pilot a fost campionul mondial din sezonul trecut, Max Verstappen (Red Bull), în ultima zi a testelor.
Nici Lewis Hamilton nu a fost pe deplin mulțumit de rezultatele înregistrate în timpul testelor din Bahrain, declarând că monopostul Mercedes nu se poate bate la victorie în acest moment:
"În acest moment, nu cred că ne vom lupta pentru victorii. Sunt sigur că toată lumea își poate da seama că nu suntem cei mai rapizi. Ferrari pare să fie cea mai rapidă, poate și Red Bull. Apoi suntem noi sau McLaren. În acest moment nu suntem în top", a spus Hamilton.
Noul sezon de Formula 1 debutează la finalul acestei săptămâni, cu Marele Premiu al Bahrainului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo