Lewis Hamilton, de 7 ori campion mondial în Formula 1, își va schimba numele. Aflat în Bahrain, acolo unde va debuta noul sezon din Marele Circ la finalul acestei săptămâni, Hamilton a anunțat că numele său de familie va include și numele mamei sale înainte de căsătorie, Larbalestier.
"Sunt mândru de numele meu de familie. Numele mamei mele este Larbastier și îl voi pune și pe acesta în numele meu. Nu înțeleg în totalitatea această idee ca atunci când te căsătorești, femeia își pierde numele. Vrea ca numele mamei mele să meargă mai departe cu numele Hamilton", a declarat septuplul campion mondial, potrivit Daily Mail.
Întrebat când va avea loc această schimbare, Hamilton a răspuns: "Sper cât mai curând. Nu știu dacă în acest weekend. Lucrăm în acest sens".
Marele Premiu al Bahrainului
Red Bull a mărturisit care a fost motivul din spatele eșecului din prima etapă de Formula 1
24/03/2022 LA 12:20
Părinții lui Lewis Hamilton s-au despărțit când actualul pilot de la Mercedes avea doar 2 ani, petrecându-și copilăria, în cea mai mare parte, alături de tatăl său.
Citește și:

Lewis Hamilton nu este mulțumit de monopostul Mercedes

Înaintea noului sezon, la testele din Bahrain, Mercedes nu a impresionat. Cel mai rapid pilot a fost campionul mondial din sezonul trecut, Max Verstappen (Red Bull), în ultima zi a testelor.
Nici Lewis Hamilton nu a fost pe deplin mulțumit de rezultatele înregistrate în timpul testelor din Bahrain, declarând că monopostul Mercedes nu se poate bate la victorie în acest moment:
"În acest moment, nu cred că ne vom lupta pentru victorii. Sunt sigur că toată lumea își poate da seama că nu suntem cei mai rapizi. Ferrari pare să fie cea mai rapidă, poate și Red Bull. Apoi suntem noi sau McLaren. În acest moment nu suntem în top", a spus Hamilton.
Noul sezon de Formula 1 debutează la finalul acestei săptămâni, cu Marele Premiu al Bahrainului.
Marele Premiu al Bahrainului
Hamilton, mulțumit cu podiumul din Bahrain: "E cel mai bun rezultat pe care îl puteam obține"
21/03/2022 LA 09:06
Marele Premiu al Bahrainului
Max Verstappen a răbufnit după dezastrul din Bahrain! Ce a declarat olandezul după cursă
20/03/2022 LA 19:58