Pilotul britanic Lewis Hamilton a declarat, sâmbătă, în ultima zi a testelor din Bahrain dinaintea sezonului competiţional din Formula 1, că "pentru moment nu ne putem bate pentru victorie, dar maşina are potenţial pentru a reuşi".
"Săptămăna viitoare (cu ocazia Grand Prix-ului), noi vom avea o imagine clară a ritmului nostru, dar eu cred că lumea ar putea fi surprinsă", a adăugat septuplul campion mondial, de şase ori campion cu Mercedes din 2014.

Lewis Hamilton: "Ferrari pare să fie cea mai rapidă şi poate Red Bull"

Marele Premiu al Bahrainului
Red Bull a mărturisit care a fost motivul din spatele eșecului din prima etapă de Formula 1
24/03/2022 LA 12:20
Lewis Hamilton va căuta pentru al doilea sezon consecutiv al optulea titlu din carieră. În ediția trecută a pierdut în fața lui Max Verstappen, iar acest an competițional are și o sete mare de revanșă în fața pilotului de la Red Bull.
"Noi nu suntem cei mai rapizi în acest moment. Ferrari pare să fie cea mai rapidă şi poate Red Bull, iar apoi noi sau McLaren, nu ştiu. Dar nu suntem în top în acest moment", a adăugat Hamilton.
Fiabilitatea monopostului în timpul celor şase zile de teste de la Barcelona, de la finele lui februarie, şi pe circuitul din Sakhir este pozitivă. Dar maşina apare dificil de manevrat pentru Hamilton şi coechipierul său britanic George Russell.
"Noi suntem conştienţi că mai este încă mult de lucru", a recunoscut pilotul de 37 de ani.
Campionatul Mondial de Formula 1 programează duminică viitoare, în Bahrain, primul Mare Premiu al sezonului.
Sursa: Agerpres
Marele Premiu al Bahrainului
Hamilton, mulțumit cu podiumul din Bahrain: "E cel mai bun rezultat pe care îl puteam obține"
21/03/2022 LA 09:06
Marele Premiu al Bahrainului
Max Verstappen a răbufnit după dezastrul din Bahrain! Ce a declarat olandezul după cursă
20/03/2022 LA 19:58