Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a stabilit cel mai bun timp din cea de-a treia şi ultima zi a testelor hibernale dinaintea noului sezon al Campionatului Mondial de Formula 1, ce au avut loc pe circuitul Sakhir din Bahrain.
Campionul mondial en-titre i-a devansat pe germanul Mick Schumacher (Haas), monegascul Charles Leclerc (Ferrari), spaniolul Fernando Alonso) şi britanicul George Russell (Mercedes).
Marele Premiu al Bahrainului
Red Bull a mărturisit care a fost motivul din spatele eșecului din prima etapă de Formula 1
24/03/2022 LA 12:20
Australianul Daniel Ricciardo, pilotul echipei McLaren, nu a participat la aceste teste, fiind depistat pozitiv la Covid-19.

Max Verstappen a terminat după mașinile Mercedes în testele de la Montmelo

Montmelo, în apropiere de Barcelona, a găzduit o primă şedinţă de teste între 23 şi 25 februarie, care au fost dominate de Mercedes în faţa lui Red Bull.
Primul Grand Prix al sezonului va avea loc pe acelaşi circuit din Bahrain, peste o săptămână.
Înaintea debutului noului sezon, Lewis Hamilton a declarat că "pentru moment nu ne putem bate pentru victorie, dar maşina are potenţial pentru a reuşi".
"Săptămăna viitoare (cu ocazia Grand Prix-ului), noi vom avea o imagine clară a ritmului nostru, dar eu cred că lumea ar putea fi surprinsă", a susținut septuplul campion mondial, de şase ori campion cu Mercedes din 2014.
"Noi nu suntem cei mai rapizi în acest moment. Ferrari pare să fie cea mai rapidă şi poate Red Bull, iar apoi noi sau McLaren, nu ştiu. Dar nu suntem în top în acest moment", a adăugat Hamilton.
Sursa: Agerpres
Marele Premiu al Bahrainului
Hamilton, mulțumit cu podiumul din Bahrain: "E cel mai bun rezultat pe care îl puteam obține"
21/03/2022 LA 09:06
Marele Premiu al Bahrainului
Max Verstappen a răbufnit după dezastrul din Bahrain! Ce a declarat olandezul după cursă
20/03/2022 LA 19:58