Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pierre Gasly, cel mai rapid pilot în prima sesiune de antrenamente din Bahrain. Promisiunea lui Hamilton

Andrei Nicolae

Publicat 18/03/2022 la 17:38 GMT+2

Prima sesiune oficială de antrenamente din noul sezon de Formula 1, din cadrul etapei inaugurale din Bahrain, a fost câștigată de francezul Pierre Gasly. Pilotul de la AlphaTauri a venit în fața celor doi oameni de la Ferrari, Charles Leclerc și Carlos Sainz Jr.

Pierre Gasly

Credit imagine: Getty Images

Prima zi oficială a sezonului 2022 de Formula 1 a început în condiții de vânt, dar temperaturile de concurs au fost optime.
Nu a lipsit mult până s-a înregistrat și primul incident de cursă. Valtteri Bottas s-a confruntat cu probleme la mașina lui Alfa Romeo în turul său de încălzire, astfel că nu a mai putut reveni pe circuit.

Pierre Gasly, cel mai rapid pilot în prima sesiune de antrenamente din Bahrain

Pierre Gasly a fost surpriza plăcută a primei sesiuni de antrenamente din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 din Bahrain. Pe circuitul din Sakhir, pilotul de la AlphaTauri i-a devansat pe Charles Leclerc și Carlos Sainz Jr., cei doi oameni de la Ferrari.
George Russell a fost primul dintre piloții de la Mercedes, având al patrulea timp. Max Verstappen, campionul mondial en-titre, a venit pe locul 5, în timp ce Lewis Hamilton a ocupat locul 7.
Debutantul Zhou Guanyu a înregistrat al 11-lea cel mai rapid timp după 20 de tururi. Rezultate sub așteptări au avut cele două mașini McLaren, conduse de Lando Norris și Daniel Ricciardo, care s-au clasat pe locurile 16, respectiv 17. Cei mai lenți au fost piloții de la Haas, Mick Schumacher și Kevin Magnussen. Rezultate (sursa racefans.net):
Antrenamente libere Bahrain

Lewis Hamilton a spus că va fi mai agresiv în 2022

Înaintea cursei de duminică, Lewis Hamilton a promis că își va schimba puțin stilul de pilotaj în 2022.
Lewis Hamilton (Mercedes) - GP of Bahrain 2022
Întrebat în cadrul unei conferinţe de presă despre atitudinea pe care o va adopta faţă de rivalul său olandez Max Verstappen (Red Bull), cunoscut pentru stilul său agresiv, britanicul în vârstă de 37 de ani, care va lupta pentru cel de-al 8-lea său titlu, a tăcut câteva momente înainte de a promite că va fi şi el mai agresiv.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo