Stefano Domenicali, președintele Formula 1, va avea o discuție cu piloții care nu vor să mai apară în documentarul Drive to Survive produs de Netflix. Documentarul este foarte important pentru Formula 1, deoarece a adus foarte mulți fani noi în ultimii ani și a crescut interesul în Statele Unite.
Cu toate acestea, mai mulți piloți și-au exprimat nemulțumirile legate de modul în care producătorii Drive to Survive au prezentat evenimentele din sezonul 2021, printre care și Max Verstappen, campionul sezonului trecut. Pilotul celor de la Red Bull nu a făcut parte din sezonul trecut de DTS și a declarat că documentarul inventează rivalități între piloți.
"Trebuie să se înțeleagă faptul că dramatizarea face parte din interes, dar în acest sens sunt teme care trebuie redefinite. Dacă un pilot refuză să participe pentru că nu este prezentat așa cum își dorește, atunci vom avea o discuție constructivă. Spune-ne cum vreo să fii prezentat și vom găsi o soluție.
Marele Premiu al Bahrainului
Red Bull a mărturisit care a fost motivul din spatele eșecului din prima etapă de Formula 1
24/03/2022 LA 12:20
Cei de la Netflix se întâlnesc deja cu echipele, dar este o problemă de cultură și limbă. Dacă vrem să ne apropiem de piața din Statele Unite, trebuie să vorbim pe limba lor. Dar asta nu înseamnă să ne supere pe noi, bineînțeles", a declarat Stefano Domenicali pentru Gazzetta dello Sport.
Citește și:

Max Verstappen nu a filmat alături de Netflix în 2021

Max Verstappen, campionul din 2021, nu s-a numărat printre piloții care au filmat alături de Netflix sezonul trecut. Campionul mondial a fost deranjat de faptul că "Drive to Survive" inventează rivalități între piloți, cum a fost în cazul celor doi piloți de la McLaren, Lando Norris și Daniel Ricciardo:
"Am văzut două episoade, nu am fost impresionat. Nu e genul meu, să inventezi rivalități. Lando și Daniel sunt doi oameni grozavi. Au caractere grozave iar în episodul al doilea pare că nu sunt prietenoși unul cu celălalt. Pentru mine nu e corect și acesta este motivul pentru care nu fac parte din documentar", a spus Verstappen pentru BBC.
Noul sezon din Formula 1 debutează în acest weekend. Cursa din Marele Premiu al Bahrainului va avea loc pe 20 martie.
Marele Premiu al Bahrainului
Hamilton, mulțumit cu podiumul din Bahrain: "E cel mai bun rezultat pe care îl puteam obține"
21/03/2022 LA 09:06
Marele Premiu al Bahrainului
Max Verstappen a răbufnit după dezastrul din Bahrain! Ce a declarat olandezul după cursă
20/03/2022 LA 19:58