Sergio Perez nu este fanul celui mai nou sezon din "Drive to Survive". Documentarul produs de cei de la Netflix care urmărește pe parcursul sezonului piloții din Formula 1 a primit mai multe critici legate de modul în care expune evenimentele care se petrec în Marele Circ.
Ajuns la al patrulea sezon, lansat pe 11 martie, "Drive to Survive" este cel mai urmărit program în 33 de țări. Producția celor de la Netflix a crescut popularitatea Formulei 1 în Statele Unite și a adus un număr mare de noi fani.
Sergio Perez, pilotul celor de la Red Bull, crede că producătorii au exagerat în ultimul sezon din DTS:
Marele Premiu al Bahrainului
Red Bull a mărturisit care a fost motivul din spatele eșecului din prima etapă de Formula 1
24/03/2022 LA 12:20
"Cred că au avut la dispoziție cel mai bun sezon din Formula 1 cu care să lucreze și simt că le-au scăpat niște părți din poveste. Au creat prea multă dramă, dar sezonul a avut suficientă dramă. Cred că au mers prea departe în ultimul sezon. Am crezut că va fi cel mai bun sezon, dar să fiu sincer, nu l-am terminat", a declarat Perez, potrivit ESPN.

Ce salarii au piloții din Formula 1 în sezonul 2022! Lewis Hamilton, lider detașat

Citește și:

Perez, dezamăgit de faptul că imaginile filmate în Mexic nu au fost introduse în ultimul sezon

Pe lângă modul în care a fost portretizat sezonul 2021 din Formula 1, Sergio Perez a fost deranjat și de faptul că producătorii nu au folosit imaginile pe care le-au filmat alături de pilotul lui Red Bull în timp ce se aflau în Mexic, în timpul Marelui Premiu din țara sa natală:
"Sincer să fiu, am făcut multe pentru ei anul trecut. Anul acesta cu siguranță nu voi mai face la fel. Avem multe obligații față de mass-media. Dacă pot să scap și să am mai puține apariții media ar fi mai bine", a mai spus Perez.
https://i.eurosport.com/2021/12/16/3272616.jpg
Max Verstappen, campionul din 2021 și colegul lui Sergio Perez de la Red Bull, nu s-a numărat printre piloții care au filmat alături de Netflix sezonul trecut. Campionul mondial a fost deranjat de faptul că "Drive to Survive" inventează rivalități între piloți, cum a fost în cazul celor doi piloți de la McLaren, Lando Norris și Daniel Ricciardo:
"Am văzut două episoade, nu am fost impresionat. Nu e genul meu, să inventezi rivalități. Lando și Daniel sunt doi oameni grozavi. Au caractere grozave iar în episodul al doilea pare că nu sunt prietenoși unul cu celălalt. Pentru mine nu e corect și acesta este motivul pentru care nu fac parte din documentar", a spus Verstappen pentru BBC.
Noul sezon din Formula 1 debutează în acest weekend. Cursa din Marele Premiu al Bahrainului va avea loc pe 20 martie.
Marele Premiu al Bahrainului
Hamilton, mulțumit cu podiumul din Bahrain: "E cel mai bun rezultat pe care îl puteam obține"
21/03/2022 LA 09:06
Marele Premiu al Bahrainului
Max Verstappen a răbufnit după dezastrul din Bahrain! Ce a declarat olandezul după cursă
20/03/2022 LA 19:58