Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sergio Perez crede că piloții cu Covid ar trebui să participe în Formula 1, dacă simptomele nu sunt grave

Alex Masgras

Publicat 17/03/2022 la 20:59 GMT+2

Sergio Perez crede că Formula 1 ar trebui să le permite piloților testați pozitiv cu Covid-19 să participe, dacă nu au simptome sau acestea sunt ușoare. Sebastian Vettel va rata prima cursă a sezonului din Bahrain, după ce a fost testat pozitiv în cursul zilei de joi.

Sergio Perez esulta dopo la vittoria del Gran Premio dell'Azerbaigian - Mondiale F1 2021

Credit imagine: Getty Images

Sergio Perez, pilotul lui Red Bull, crede că piloții din Formula 1 ar trebui să poată participa, chiar dacă sunt testați pozitiv cu Covid-19, atâta timp cât nu au simptome grave. Sergio Perez, care a ratat în 2020 două curse după ce s-a infectat cu virusul, spune că nu ar trebui să fie automat scoși din calcul dacă se infectează.
"De acum încolo ar trebui să existe o discuție dacă ar trebui să lăsăm piloții care nu au simptome grave să participe. Piloții pot lua singuri această decizie, dar cred că trebuie să avem această discuție.
Nu prea ai ce să faci... Cred că ține de norocul fiecăruia. E dificil să nu poți face nimic. Îmi pare rău pentru Seb și pentru Daniel, i se poate întâmpla oricui", a spus Sergio Perez, înaintea Marelui Premiu al Bahrainului.
picture

Ce salarii au piloții din Formula 1 în sezonul 2022! Lewis Hamilton, lider detașat

Citește și:

Sebastian Vettel ratează prima cursă a sezonului din Formula 1

Joi, Formula 1 a anunțat că Sebastian Vettel, pilotul celor de la Aston Martin, va rata prima cursă a sezonului, după ce s-a infectat cu Covid-19. Fostul campion mondial va fi înlocuit în prima etapă a sezonului de Niko Hulkenberg.
Săptămâna trecută, Daniel Ricciardo, pilotul celor de la McLaren, a ratat ultima rundă de teste, după ce s-a infectat cu Covid-19. Între timp, pilotul australian a fost testat negativ și va lua startul în prima cursă din acest sezon.
Noul sezon din Formula 1 debutează la finalul acestei săptămâni, odată cu Marele Premiu al Bahrainului. Vineri vor avea loc primele două sesiuni de antrenamente, în timp ce sâmbătă va avea loc a treia sesiune de antrenamente. Tot sâmbătă vor avea loc și calificările, în timp ce prima cursă a sezonului va fi duminică.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo