Sergio Perez, pilotul lui Red Bull, crede că piloții din Formula 1 ar trebui să poată participa, chiar dacă sunt testați pozitiv cu Covid-19, atâta timp cât nu au simptome grave. Sergio Perez, care a ratat în 2020 două curse după ce s-a infectat cu virusul, spune că nu ar trebui să fie automat scoși din calcul dacă se infectează.
"De acum încolo ar trebui să existe o discuție dacă ar trebui să lăsăm piloții care nu au simptome grave să participe. Piloții pot lua singuri această decizie, dar cred că trebuie să avem această discuție.
Nu prea ai ce să faci... Cred că ține de norocul fiecăruia. E dificil să nu poți face nimic. Îmi pare rău pentru Seb și pentru Daniel, i se poate întâmpla oricui", a spus Sergio Perez, înaintea Marelui Premiu al Bahrainului.
Marele Premiu al Bahrainului
Red Bull a mărturisit care a fost motivul din spatele eșecului din prima etapă de Formula 1
24/03/2022 LA 12:20

Ce salarii au piloții din Formula 1 în sezonul 2022! Lewis Hamilton, lider detașat

Citește și:

Sebastian Vettel ratează prima cursă a sezonului din Formula 1

Joi, Formula 1 a anunțat că Sebastian Vettel, pilotul celor de la Aston Martin, va rata prima cursă a sezonului, după ce s-a infectat cu Covid-19. Fostul campion mondial va fi înlocuit în prima etapă a sezonului de Niko Hulkenberg.
Săptămâna trecută, Daniel Ricciardo, pilotul celor de la McLaren, a ratat ultima rundă de teste, după ce s-a infectat cu Covid-19. Între timp, pilotul australian a fost testat negativ și va lua startul în prima cursă din acest sezon.
Noul sezon din Formula 1 debutează la finalul acestei săptămâni, odată cu Marele Premiu al Bahrainului. Vineri vor avea loc primele două sesiuni de antrenamente, în timp ce sâmbătă va avea loc a treia sesiune de antrenamente. Tot sâmbătă vor avea loc și calificările, în timp ce prima cursă a sezonului va fi duminică.
Marele Premiu al Bahrainului
Hamilton, mulțumit cu podiumul din Bahrain: "E cel mai bun rezultat pe care îl puteam obține"
21/03/2022 LA 09:06
Marele Premiu al Bahrainului
Max Verstappen a răbufnit după dezastrul din Bahrain! Ce a declarat olandezul după cursă
20/03/2022 LA 19:58