Lewis Hamilton spune că va fi la startul Marelui Premiu al Canadei și "nu l-ar rata pentru nimic pe lume", în ciuda faptului că a suferit dureri în cursa de duminică de la Baku.
După cursa din Azerbaidjan, septuplul campion mondial a fost surprins chinuindu-se să iasă din mașină din cauza unor dureri la spate.După ce a reușit să iasă din monopost, britanicul a mers foarte încet până la boxe, iar ulterior a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat pe tot parcursul cursei. Hamilton a recunoscut că a avut dureri groaznice și că a rezistat până la final doar datorită adrenalinei.
Citește și:
Marele Premiu al Canadei
Christian Horner, încântat de prestația lui Verstappen din Canada: "E în cea mai bună formă"
22/06/2022 LA 08:12
"A fost cea mai dură cursă din toată cariera mea, probabil cea mai dureroasă cursă pe care am trăit-o. Cea mai grea bătălie cu mașina pe care am dus-o, de asemenea. Mă bucur că s-a terminat.
Singurul lucru a fost că am strâns din dinți, doar de durere și adrenalină. Nu pot să explic ce durere simți aici, mai ales pe linia dreaptă. În cele din urmă, doar te rogi să se termine", a declarat Lewis Hamilton.

Lewis Hamilton a susținut că s-a trezit simțindu-se pozitiv astăzi

Britanicul a venit azi cu o actualizare a problemelor sale. "Ieri mi-a fost greu și am avut probleme cu somnul, dar m-am trezit simțindu-mă pozitiv astăzi", a spus Hamilton. "Mă doare puțin spatele, este învinețit, dar nimic grav, din fericire", a mai spus pilotul, care a făcut acupunctură și fizioterapie.
În Formula 1 nu va fi pauză, iar la sfârșitul săptămânii se va disputa în Canada a noua etapă a sezonului. "Trebuie să continuăm să luptăm. Voi fi acolo (pe circuitul Gilles Villeneuve din Montreal) în acest weekend, nu l-aș rata pentru nimic lume."
Șeful echipei, Toto Wolff, a spus că pilotul este incert pentru Marele Premiu al Canadei după cursa de ieri, dar Hamilton a lămurit problemele.
Pilorul de la Mercedes s-a clasat al patrulea în Marele Premiu al Azerbaidjanului, câștigat de Max Verstappen, care a făcut o cursă perfectă pe circuitul stradal de la Baku.
Marele Premiu al Canadei
Max Verstappen, imperial în Marele Premiu de Formula 1 al Canadei
19/06/2022 LA 19:52
Marele Premiu al Canadei
Lewis Hamilton a cedat: "Această mașină Mercedes este un dezastru!"
18/06/2022 LA 09:36