Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lewis Hamilton, cel mai rapid în a 2-a sesiune de antrenamente de la Marele Premiu al Canadei

Nicu Savin

Publicat 17/06/2023 la 11:04 GMT+3

Mercedes a arătat excelent în a 2-a sesiune de antrenamente libere din Canada, Lewsis Hamilton și George Russell stabinlind cei mai buni timpi. Max Verstappen a dezamăgit, clasându-se abia pe locul 6, în timp ce coechipierul său de la Red Bull, Sergio Perez, a fost al 8-lea. Astăzi va avea loc ultima sesiune de antrenamente, dar și calificările.

Lewis Hamilton (Mercedes) - GP of Canada 2022

Credit imagine: Getty Images

Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente libere pentru Marele Premiu al Canadei, a opta etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, vineri pe circuitul Gilles-Villeneuve (4,361 km) la Montreal, informează AFP.
Hamilton, de şapte ori campion mondial, l-a devansat cu doar 27/1000 pe compatriotul şi coechipierul său George Russell, în timp ce spaniolul Carlos Sainz (Ferrari) a fost pe locul 3.

Hamilton și Russell au mers excelent în prima sesiune de antrenmanente din Canada! Verstappen, doar pe 6

Al doilea spaniol, Fernando Alonso, a realizat al patrulea timp la volanul monopostului său Aston Martin, în faţa monegascului Charles Leclerc (Ferrari), în timp ce dublul campion mondial en titre, olandezul Max Verstappen (Red Bull), a încheiat pe locul 6, în faţa surprinzătorului finlandez Valtteri Bottas (Alfa Romeo).
Sesiunea a fost prelungită cu 30 de minute pentru a ajunge la o durată de o oră şi 30 de minute, deoarece prima sesiune de antrenamente libere a durat doar patru minute după o avarie a francezului Pierre Gasly (Alpine), urmată de o defecţiune a sistemului de supraveghere video a circuitului, esenţial pentru dispozitivul de siguranţă.
Sâmbătă, piloţii vor lua parte la a treia sesiune de antrenamente libere (ora 19:30), după care vor disputa calificările (ora 23:00). Cursa propriu-zisă va avea loc duminică seara, începând cu ora 21:00.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo