Lewis Hamilton și Mercedes au avut un start dificil de sezon, constructorul german având probleme în a ține pasul cu Red Bull și Ferrari. De șapte ori campion mondial, Lewis Hamilton se află în acest moment pe locul 6 în clasamentul piloților, în timp ce coechipierul său, George Russell, se află pe locul 4.
Bernie Ecclestone nu a fost impresionat de Hamilton în 2022 și crede că Toto Wolff se va sătura de atitudinea acestuia. Ecclestone consideră că multiplul campion mondial nu lasă impresia că nu este deranjat de forma sa slabă:
"Nu credeam că Russell este atât de bun dar a făcut o treabă foarte bună. Sunt surprins. Sau poate este din cauza faptului că Lewis face o treabă slabă? Poate puțin din amândouă. Toto se va sătura de Lewis. Nu cred că încearcă, știți? Să o spunem altfel: Lewis nu pare să fie deranjat când pierde.
Marele Premiu al Marii Britanii
Carlos Sainz, emoționat după prima victorie din carieră în Formula 1: "Este întotdeauna o ușurare"
04/07/2022 LA 06:59
Nu pare că e el. E competitiv de fel, dar parcă se împacă cu înfrângerile prea ușor pentru gustul meu. Nu cred că îl ajută pe George. Nu face nimic. Nu cred că îi pasă prea mult. Nu e pregătit să mai depună efortul pe care îl depunea când câștiga", a spus Ecclestone pentru Daily Mail.
Lewis Hamilton vine după un rezultat foarte bun în Canada, acolo unde a încheiat pe locul al treilea cursa de la Montreal. Podiumul de pe circuitul Gilles Villeneuve a fost al doilea podium pentru Hamilton în acest sezon, după ce a încheiat pe locul al treilea și în prima etapă, în Bahrain.

Următoarea etapă din Formula 1 va avea loc la Silverstone

După ce weekend-ul trecut a fost pauză, Formula 1 revine la finalul acestei săptămâni cu Marele Premiu al Marii Britanii, pe circuitul de la Silverstone.
Max Verstappen, campionul mondial din sezonul trecut, se află pe primul loc, cu 175 de puncte. Sergio Perez, coechipierul lui Max de la Red Bull, se află pe locul al doilea, cu 129 de puncte, în timp ce Charles Leclerc de la Ferrari se află pe locul 3, cu 126 de puncte.
În ceea ce privește clasamentul constructorilor, Red Bull se află pe primul loc, cu 304 puncte, fiind urmată de Ferrari, cu 228 de puncte. Podiumul este completat de câștigătoarea ultimelor 8 sezoane la constructori, Mercedes, care a adunat până acum 188 de puncte.
Marele Premiu al Marii Britanii
MP al Marii Britanii | Sainz, prima victorie a carierei! Ferrari a greșit strategia cu Leclerc
03/07/2022 LA 12:17
Marele Premiu al Marii Britanii
Carlos Sainz, primul pole-position al carierei! Ibericul, cel mai bun în calificări, la Silverstone
02/07/2022 LA 15:44