Max Verstappen a avut o discuție cu producătorii "Drive to Survive", documentarul celor de la Netflix. Campionul mondial din 2021 a refuzat să apară în sezonul cu numărul 4, fiind nemulțumit de modul în care producătorii prezintă evenimentele care se desfășoară în jurul Grand Prix-urilor de Formula 1.
Mai mulți piloți s-au plâns de acest lucru, fiind de părere că cei de la Netflix încearcă să creeze rivalități artificiale între piloți. Cel mai vocal de până acum a fost Max Verstappen, el refuzând să aibă alături de el o echipă de filmare a celor de la Netflix în sezonul 4.

Max Verstappen le-a explicat producătorilor ce nu i-a convenit

Marele Premiu al Marii Britanii
Carlos Sainz, emoționat după prima victorie din carieră în Formula 1: "Este întotdeauna o ușurare"
04/07/2022 LA 06:59
Aflat la Silverstone, pentru Marele Premiu al Marii Britanii, Max Verstappen a avut o discuție cu producătorii "Drive to Survive" legată de o posibilă revenire a sa în documentarul produs de Netflix:
"Ne-am întâlnit și le-am explicat ce părere am avut eu și ce cred că a mers greșit în trecut. A fost o discuție plăcută, vom încerca să îmbunătățim lucrurile.
Ar trebui să ai un cuvânt mai important de spus în ceea ce privește modul în care ești prezentat, în loc să dai niște interviuri și să nu știi ce se face cu ele sau cum sunt puse în documentar.
Asta este tot ce cer, e mai realist, cel puțin din punctul meu de vedere. Nu pot controla ce fac cu ceilalți piloți. Dar vreau să am control în ceea ce mă privește. A fost o conversație plăcută, să vedem ce o să iasă din asta", a spus Verstappen, potrivit autosport.com.
Max Verstappen se pregătește pentru Marele Premiu al Marii Britanii care va avea loc în acest weekend, la Silverstone. Campionul mondial din 2021 are 6 victorii în actualul sezon și este lider în clasamentul piloților, cu 175 de puncte. Olandezul este urmat de coechipierul de la Red Bull, Sergio Perez, cu 129 de puncte, în timp ce Charles Leclerc, pilotul Ferrari, se află pe locul 3, cu 126 de puncte.
Marele Premiu al Marii Britanii
MP al Marii Britanii | Sainz, prima victorie a carierei! Ferrari a greșit strategia cu Leclerc
03/07/2022 LA 12:17
Marele Premiu al Marii Britanii
Carlos Sainz, primul pole-position al carierei! Ibericul, cel mai bun în calificări, la Silverstone
02/07/2022 LA 15:44