Cursa de la Istanbul va lua locul Marelui Premiu din Singapore, care nu va mai avea loc în acest an din cauza problemelor cauzate de pandemia de coronavirus.
Grand Prix-ul Turciei fusese scos inițial din calendar din cauza restricțiilor de călătorie la nivel internațional, însă acum va avea loc pe 3 octombrie.
Stefano Domenicali, președintele F1, a declarat: ”Suntem încântați să revenim în Turcia la Intercity Istanbul Park. Sperăm să vedem o nouă cursă fantastică pe una dintre cele mai bune piste din lume”.
Formula 1
Optimism înainte de startul sezonului de Formula 1! Alonso și Schumacher, încrezători
17/01/2022 LA 14:55
”După discuțiile cu alți promotori, suntem încrezători că vom ptuea să călătorim la această cursă respectând protocoalele pentru siguranță. Comunitatea din Formula 1 va continua să călătorească în acest sezon cu măsurile stricte care ne-au permis să călătorim. Până acum în acest sezon am efectuat 44.000 de teste, 27 dintre ele fiind pozitive.
Cu toate acestea, o proporție importantă din comunitatea F1 a fost deja vaccinată și suntem încrezători că toți vor avea ocazia să facă asta până la sfârșitul verii”, se arată într-un comunicat al Formulei 1.
Formula 1
Când vor fi anunțate rezultatele anchetei privind MP de la Abu Dhabi! Anunțul FIA
14/01/2022 LA 15:42
Formula 1
Michael Masi, acuzat că a provocat prea mult rău competiției de către un fost pilot din Formula 1
14/01/2022 LA 11:43