Cursa de la Istanbul va lua locul Marelui Premiu din Singapore, care nu va mai avea loc în acest an din cauza problemelor cauzate de pandemia de coronavirus.
Grand Prix-ul Turciei fusese scos inițial din calendar din cauza restricțiilor de călătorie la nivel internațional, însă acum va avea loc pe 3 octombrie.
Stefano Domenicali, președintele F1, a declarat: ”Suntem încântați să revenim în Turcia la Intercity Istanbul Park. Sperăm să vedem o nouă cursă fantastică pe una dintre cele mai bune piste din lume”.
Formula 1
Red Bull, atac către Mercedes: "Au făcut un show mediatic să pară că Hamilton a fost rănit"
15/09/2021 LA 14:02
”După discuțiile cu alți promotori, suntem încrezători că vom ptuea să călătorim la această cursă respectând protocoalele pentru siguranță. Comunitatea din Formula 1 va continua să călătorească în acest sezon cu măsurile stricte care ne-au permis să călătorim. Până acum în acest sezon am efectuat 44.000 de teste, 27 dintre ele fiind pozitive.
Cu toate acestea, o proporție importantă din comunitatea F1 a fost deja vaccinată și suntem încrezători că toți vor avea ocazia să facă asta până la sfârșitul verii”, se arată într-un comunicat al Formulei 1.
Formula 1
Lewis Hamilton, mândru de decizia stewarzilor de a îl penaliza pe Max Verstappen
13/09/2021 LA 12:29
Formula 1
Ricciardo, victorie la Monza! Verstappen și Hamilton s-au acroșat violent și au abandonat
12/09/2021 LA 15:05