Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lewis Hamilton, mesaj tăios către Red Bull, după îndepărtarea lui Nyck De Vries din Formula 1

Nicu Savin

Publicat 21/07/2023 la 17:22 GMT+3

Lewis Hamilton a comentat înlocuirea lui Nyck De Vries cu Daniel Ricciardo la Alpha Tauri, iar pilotul britanic nu a ezitat să trimită câteva săgeți că rivalii de la Red Bull. Alpha Tauri face parte din structura echipei dominante din Formula 1 și e clar că decizia le-a aparținut lui Christian Horner și colaboratorilor săi.

Lewis Hamilton (Mercedes) - GP of Hungary 2023

Credit imagine: Getty Images

În acest week-end are loc Marele Premiu al Ungariei, iar cel mai fierbinte subiect în padoc a fost cel legat de înlocuirea lui Nyck De Vries cu Daniel Ricciardo, la Alpha Tauri. Pilotul olandez, debutant în acest sezon, nu a dat randamentul așteptat și oficialii de la Red Bull și-au pierdut repede răbdarea, hotărând să-l îndepărteze în mijlocul sezonului.
De Vries a acceptat decizia, dar alți piloți din Marele Circ sunt de părere că olandezul merita să se bucure de o mai mare încredere.

Lewis Hamilton, dezamăgit de decizia radicală a celor de la Red Bull în privința lui De Vries

La conferința de presă de joi, Lewis Hamilton a fost rugat să comenteze și el pe marginea acestui subiect și britanicul nu și-a ascuns dezamăgirea față de decizia luată de Red Bull.
"Am fost cu siguranță surprins să văd decizia pe care au luat-o cu bietul Nyck. Este un tânăr atât de talentat și, de asemenea, un tip atât de drăguț.Cred că viitorul lui este încă luminos și că va avea multe opțiuni grozave, sunt sigur", a spus Hamilton.
Întrebat dacă soarta lui De Vries e rezultatul modului în care funcționează lucrurile în Formula 1, Hamilton a trimis un mesaj tăios la adresa echipei rivale: "Aș spune că așa funcționează Red Bull".
Sergio Perez, al cărui loc la Red Bull este din ce în ce mai amenințat din cauza rezulutatelor slabe din ultima perioadă, a vorbit și el despre înlocuirea lui De Vries cu Ricciardo, dar a avut un discurs echilibrat, spunând că îi pare rău de olandez, dar se bucură pentru australian. În același timp, pilotul mexican a declarat că nu se simte amenințat de această mutare, deoarece oricum mulți oameni își doresc să ajungă la o echipă precum Red Bull, nu doar cei de la Alpha Tauri.
"Îmi pare rău pentru Nyck, a avut o experiență foarte scurtă. Dar nu știi niciodată ce îi va rezerva viitorul. Aceasta este Formula 1.Pe de altă parte, mă bucur pentru Daniel. Este foarte motivat să se întoarcă, este o mare oportunitate pentru el.
Pentru mine nu se schimbă nimic, pentru că eu conduc pentru Red Bull. Nu e doar Daniel (n.r. printre cei care i-ar putea lua locul). Este și Yuki Tsunoda (n.r. coechipierul lui Ricciardo de la Alpha Tauri) șialții. Mai mult de jumătate din grilă ar dori să conducă pentru Red Bull.", a declarat Perez.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo