Articol scris de Andrei Nicolae
Britanicul crede că presiunea pusă mai ales de cei de la Mercedes a reprezentat o metodă aleasă de echipa germană în încercarea de a ascunde greșelile strategice făcute în finalul ultimului Grand Prix din 2021. Horner și-a exprimat în detaliu opinia cu privire la demiterea lui Masi într-un interviu acordat celor de la TalkSPORT: "Cred că este prea dur. A fost într-o poziție foarte dificilă anul trecut, dare cred că multe decizii au fost luate împotriva noastră."
Marele Premiu al Spaniei
Weekend perfect pentru Max Verstappen și Red Bull în MP al Spaniei. Coșmar pentru Ferrari
IERI LA 14:56
"Când te uiți la ce are el la dispoziție privind resursele comparat cu ce au echipele este o diferență atât de mare. Este bine să auzim că vor aduce un echivalent al VAR-ului și un nume cu experiență, anume Herbie Blash (n.r. un consilier al noilor directori de cursă). A fost foarte multă presiune pusă pe demiterea lui Michael. Nu este corect."
Horner a vorbit și despre nemulțumirile rivalilor de la Mercedes cu privire la deciziile luate de fostul director de cursă la Abu Dhabi. Echipa condusă de Toto Wolff susține că Masi ar fi trebuit să mențină safety car-ul pe pistă până la sfârșitul cursei.
"Nu a făcut nimic greșit raportat la reguli. Este un mic paravan [pus de Mercedes], deoarece dacă te uiți la cursă, Mercedes a avut două oportunități să intre la boxe. Noi am făcut alegerile corecte în acea zi. Sunt diferențe mici.", a spus Horner.

Horner, încrezător în Verstappen

Șeful Red Bull are încredere în pilotul său, ce a reușit să câștige titlul mondial anul trecut. Horner este de părere că viitorul olandezului depinde de echipă: "Dacă putem să îi dăm lui Max o mașină, este cel mai bun pilot din lume în prezent. La o vârstă atât de fragedă, are viitorul în față și cred că depinde de noi să îi oferim uneltele pentru a-l ajuta să își folosească talentul."
Echipele conduse de Horner și Wolff sunt gata să ofere din nou un sezon plin de tensiune, începând din martie. Noul sezon al "Marelui Circ" debutează la Bahrain, în weekend-ul 18-20 martie.
Marele Premiu al Spaniei
Charles Leclerc, rezultat istoric în calificările Marelui Premiu al Spaniei
21/05/2022 LA 15:10
Marele Premiu al Spaniei
Sainz nu este îngrijorat de situația sa de la Ferrari: "Simt că sunt în grafic".
21/05/2022 LA 10:19