Formula 1

Massa: "Ştiu cum se simte Michael Schumacher, am informaţii!"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Michael Schumacher a suferit un grav accident, la schi, în 2013

Credit imagine: Getty Images

DeCristian Mihala
23/05/2020 la 16:55

Felipe Massa, fostul coechipier al lui Michael Schumacher de la Ferrari, a dezvăluit că are informaţii clare despre starea de sănătate a germanului, doar că, din respect pentru familia sa, nu le poate face publice. Totuşi, brazilianul a lăsat de înţeles că progresul fostului multiplu campion mondial e unul extrem de lent.

Secretomania din jurul lui Schumacher continuă, familia sa livrând foarte puţine informaţii despre starea acestuia. Anul trecut, Jean Todt a susținut că a urmărit alături de Michael la reședința acestuia din Elveția, Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei. Deşi a lăsat impresia că fostul pilot e conştient, Todt nu a intrat în alte amănunte, astfel că misterul s-a sporit şi mai mult.

Acum, a venit rândul ca Massa să vorbească despre fostul său coleg de la Ferrari, fără a oferi însă prea multe detalii. Pentru că familia nu îşi doreşte să apară informaţii în media, brazilianul a spus că s-ar simţi nefiresc să vină cu dezvăluiri, dar a lăsat de înţeles că situaţia rămâne una extrem de complicată.

Formula 1

Ricciardo a alcătuit pilotul de Formula 1 perfect: "Schumacher nu era cel mai rapid"

18/05/2020 LA 06:34

"Știu cum se simte Michael, am informații. Relația mea cu el a fost întotdeauna foarte strânsă. Cu soția sa, Corinna, mai puțin, pentru că ea nu mai obişnuia să vină la curse de foarte mult timp. Ce pot să vă spune e că el nu se află într-o situaţie foarte bună, aşa că trebuie să respectăm dorinţa familiei de a fi discreţi. Lor nu le place să dezvăluie vreo informație, aşa că cine sunt eu să o fac?", a spus brazilianul pentru Fox Sports.

Massa: "Visez ca Schumacher să apară din nou pe circuit"

Totuşi, Massa şi-a păstrat optimismul şi a dezvăluit că speră ca în viitor Michael să îl urmărească pe fiul său din tribune, la o cursă de Formula 1.

"Visez și mă rog în fiecare zi pentru ca el să îşi revină complet, să apară din nou pe un circuit, mai ales acum, când fiul său participă la curse. Sunt convins că ar însemna enorm să-l încurajeze şi să îl urmeze pe circuite. Așa că mă rog să se întâmple asta într-o zi", a mai spus Massa.

Campionul german a suferit un traumatism celebral sever în timp ce schia în Alpi pe 29 decembrie 2013 și nu a fost văzut în public de atunci. El s-a lovit cu capul de o stâncă și a fost plasat într-o comă indusă timp de șase luni. De atunci, Schumacher se află sub tratament la casa familiei sale din Geneva.

Corinna Schumacher a controlat în permanenţă fluxul de informaţii care ajunge la presă şi a permis doar câtorva persoane să îl viziteze pe Michael. Ea a luat o singură luare de poziţie în privinţa soţului său, menţionând că "lucrurile mari încep cu pași mici", ceea ce le-a oferit speranţe fanilor.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Formula 1

Momentul în care Leclerc și-a cunoscut idolul, pe Michael Schumacher: "A fost ceva special"

17/04/2020 LA 16:29
Formula 1

Primul interviu oferit de soția lui Schumacher după accidentul fostului pilot

12/11/2019 LA 09:57
Subiecte asemănătoare
Formula 1FerrariMichael Schumacher
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Formula 1

Schumacher, dus de trei ori la Paris, pentru un tratament revoluţionar. Descoperirea făcută

ACUM 10 ORE

Ultimele videoclipuri

Formula 1

Lansare AlphaTauri Honda F1

00:07:00

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Interviu cu Alexandra Tănăsescu

22/05/2020 LA 12:45
Vezi mai multe