Secretomania din jurul lui Schumacher continuă, familia sa livrând foarte puţine informaţii despre starea acestuia. Anul trecut, Jean Todt a susținut că a urmărit alături de Michael la reședința acestuia din Elveția, Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei. Deşi a lăsat impresia că fostul pilot e conştient, Todt nu a intrat în alte amănunte, astfel că misterul s-a sporit şi mai mult.
Acum, a venit rândul ca Massa să vorbească despre fostul său coleg de la Ferrari, fără a oferi însă prea multe detalii. Pentru că familia nu îşi doreşte să apară informaţii în media, brazilianul a spus că s-ar simţi nefiresc să vină cu dezvăluiri, dar a lăsat de înţeles că situaţia rămâne una extrem de complicată.
"Știu cum se simte Michael, am informații. Relația mea cu el a fost întotdeauna foarte strânsă. Cu soția sa, Corinna, mai puțin, pentru că ea nu mai obişnuia să vină la curse de foarte mult timp. Ce pot să vă spune e că el nu se află într-o situaţie foarte bună, aşa că trebuie să respectăm dorinţa familiei de a fi discreţi. Lor nu le place să dezvăluie vreo informație, aşa că cine sunt eu să o fac?", a spus brazilianul pentru Fox Sports.
Formula 1
Hamilton l-a felicitat pe Verstappen după recordul de victorii într-un sezon! Reacția britanicului
11/11/2022 LA 12:25

Massa: "Visez ca Schumacher să apară din nou pe circuit"

Totuşi, Massa şi-a păstrat optimismul şi a dezvăluit că speră ca în viitor Michael să îl urmărească pe fiul său din tribune, la o cursă de Formula 1.
"Visez și mă rog în fiecare zi pentru ca el să îşi revină complet, să apară din nou pe un circuit, mai ales acum, când fiul său participă la curse. Sunt convins că ar însemna enorm să-l încurajeze şi să îl urmeze pe circuite. Așa că mă rog să se întâmple asta într-o zi", a mai spus Massa.
Campionul german a suferit un traumatism celebral sever în timp ce schia în Alpi pe 29 decembrie 2013 și nu a fost văzut în public de atunci. El s-a lovit cu capul de o stâncă și a fost plasat într-o comă indusă timp de șase luni. De atunci, Schumacher se află sub tratament la casa familiei sale din Geneva.
Corinna Schumacher a controlat în permanenţă fluxul de informaţii care ajunge la presă şi a permis doar câtorva persoane să îl viziteze pe Michael. Ea a luat o singură luare de poziţie în privinţa soţului său, menţionând că "lucrurile mari încep cu pași mici", ceea ce le-a oferit speranţe fanilor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Formula 1
Christian Horner acuzat că folosește psihologia inversă pentru a o scăpa pe Red Bull de sancțiuni
23/10/2022 LA 16:22
Formula 1
Verstappen țintește recordurile lui Schumacher și Hamilton! Cifre impresionante la doar 25 de ani
12/10/2022 LA 10:44