Bernie Ecclestone a oferit un interviu publicației germane Blick în care a vorbit despre noua generație de piloți din Formula 1. Fostul conducător al Marelui Circ a făcut deja câteva declarații controversate în ultima perioadă, după ce a spus că Hamilton se va retrage, în urma unei discuții avute cu tatăl septuplului campion mondial. De data aceasta, Ecclestone a vorbit de Max Verstappen, Charles Leclerc sau noul coechipier al lui Hamilton de la Mercedes, George Russell.
Acesta a fost impresionat de Max Verstappen, cel care a câștigat la Abu Dhabi primul său titlu mondial al carierei. Acesta consideră că victoria pilotului de la Red Bull este cu atât mai impresionantă, în condițiile în care Verstappen a învins un adversar pe măsură:
"Prin Hamilton, Max a avut un adversar pe care toată lumea l-a lăudat, așa că succesul lui este de două ori mai valoros. Rămân la aceeași părere, Max este cel mai bun pilot din lume în acest moment", a spus Ecclestone.
Formula 1
Când vor fi anunțate rezultatele anchetei privind MP de la Abu Dhabi! Anunțul FIA
IERI LA 15:42

Bernie Ecclestone nu este impresionat de Leclerc și Russell

Dacă în ceea ce îl privește pe Max Verstappen, Bernie Ecclestone a avut numai cuvinte, de laudă, în ceea ce îl privește pe noul pilot al celor de la Mercedes, George Russell, fostul conducător din Formula 1 nu este impresionat.
Din sezonul viitor, Russell va fi noul coechipier al lui Lewis Hamilton, dar nu îl impresionează pe Ecclestone. În Marea Britanie, George Russell, în vârstă de 23 de ani, este considerat de mulți un viitor campion mondial în Formula 1: "El nu mă convinge la fel cum îi convinge pe cei mai mulți experți".
Nici când a venit vorba despre Charles Leclerc, Bernie Ecclestone nu a părut foarte încântat. Acesta consideră că pilotul monegasc al celor de la Ferrari obișnuia să fie mai bun decât este în prezent, iar pentru el nu a reprezentat o surpriză faptul că Sainz, coechipierul său de la Ferrari, a terminat pe locul 5 în clasamentul piloților, față de locul 7 ocupat de monegasc:
"Să spunem în felul următor: foarte mulți oameni la Maranello sunt surprinși că Sainz a putut să îi ofere lui Charles Leclerc o luptă atât de bună în 2021. Pentru mine, Leclerc a fost întotdeauna un pilot foarte bun, dar nu și acum", a mai spus Bernie Ecclestone.
Formula 1
Michael Masi, acuzat că a provocat prea mult rău competiției de către un fost pilot din Formula 1
IERI LA 11:43
Formula 1
De ce depinde prezența lui Lewis Hamilton în noul sezon de Formula 1! Pilotul, așteptat să se decidă
12/01/2022 LA 08:42