Max Verstappen a susținut astăzi conferința de presă de dinaintea Marele Premiu din Emilia-Romagna, care va avea loc în week-end-ul care urmează.
Campionul mondial în exercițiu a fost rugat să comenteze zvonurile apărute astăzi în presa britanică, potrivit cărora Lewis Hamilton s-ar număra printre investitorii unui grup care are șanse mari să cumpere clubul Chelsea. Vestea a surprins întreaga lume a sportului, deoarece Hamilton a făcut deseori public că este un mare fan Arsenal.
Citește și:
Marele Premiu al Principatului Monaco
Lewis Hamilton ar putea primi interzis să concureze la Monte Carlo! Ultimatumul primit de britanic
27/05/2022 LA 11:04

Verstappen, săgeți către Hamilton, după ce s-a scris că britanicul e interesat să investească la Chelsea

Acest lucru era cunoscut și de Max Verstappen, care nu a ezitat să-l ironizeze pe omul cu care a luptat până în ultimul viraj pentru titlul mondial în sezonul trecut.
"Eu credeam că e fan al lui Arsenal. E interesant că un fan Arsenal vrea să ivestească la o rivală. Dar fiecare e liber să facă ce vrea cu banii lui și vom vedea ce va ieși din toată povestea asta. Eu sunt fan PSV și nu aș cumpăra niciodată Ajax. Și chiar dacă intenționam să cumpăr un club de fotbal, aș vrea să fiu proprietar unic și să iau singur deciziile, nu să dețin doar un procent", a spus Verstappen, citat de Mirror.
Chelsea a fost scoasă la vânzare de Roman Abramovich, în urma războiului din Ucraina. Guvernul britanic a aplicat mai multe sancțiuni oligarhului rus, care au afectat în mod direct și clubul.
Între timp, au mai rămas doar trei candidați pentru achiziționarea lui Chelsea, după ce grupul Ricketts-Griffin-Gilbert a anunțat că se retrage din cursă.
Astfel, cele trei grupuri care au rămas în cursa pentru achiziționarea lui Chelsea sunt cel al lui Sir Martin Broighton, un consorțiu care îi cuprinde pe oamenii de afaceri Todd Boehly, Hansjorg Wyss și Jonathan Goldstein și pe Stephen Pagliuca, unul dintre patronii echipei de baschet Boston Celtics.
Formula 1
F1 Spania | Prezentarea Marelui Premiu de la Barcelona
20/05/2022 LA 18:36
GP Miami
Wolff recunoaște impasul de la Mercedes după cursa din Miami: "Nu am mai avut această situație"
13/05/2022 LA 08:47