Max Verstappen și Lewis Hamilton s-au detașat clar în acest sezon în lupta pentru titlul mondial în Formula 1. Pilotul de la Red Bull a fost foarte bine poziționat în tentativa de a termina în frunte la finalul sezonului, dar avantajul olandezului s-a redus la 8 puncte, după ce Lewis Hamilton a câștigat clar ultimele două etape.
Comentând situația la vârf înaintea ultimelor două etape de la începutul lunii decembrie, Ralf Schumacher crede că pilotul britanic este mai aproape de a câștiga al optulea titlu.
Formula 1
Formula 1 va avea 6 curse de sprint în 2023! FIA a anunțat circuitele unde vor avea loc acestea
ACUM 7 MINUTE
https://i.eurosport.com/2021/11/21/3257594.jpg
"Mercedes are o mașină mult mai bună acum. Max dă totul și arată cât de bun este. Dar în circumstanțe normale, totuși, nu are nicio șansă", a spus Schumacher pentru Sky Sports, varianta germană.

Max Verstappen a avut ghinioane în Azerbaidjan și Ungaria

Fratele mult mai celebrului Michael Schumacher este de părere că Max Verstappen a avut multe ghinioane pe parcursul sezonului. "Poate că acum va avea tot norocul care i-a lipsit. Fără cele câteva episoade în care a avut ghinion, poate că Verstappen ar fi fost campion în acest moment", a mai spus Ralf Schumacher.
La Marele Premiu al statului Azerbaidjan, pilotul Red Bull conducea cursa, dar pe final unul dintre cauciucuri i-a explodat, iar mașina lui a ieșit în decor. Un alt moment neplăcut al lui Max a venit la MP al Ungariei, când Bottas a provocat incidente la startul cursei. Mașina olandezului a fost implicată și a pierdut o parte din aerodinamică. La final a terminat doar pe locul 2.
Au mai rămas două curse din acest sezon, iar diferența dintre cei doi piloți este de 8 puncte. În joc mai sunt 52 de puncte, în etapele din 5, respectiv 12 decembrie, care vor avea loc în Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Formula 1
Marele Premiu de Formula 1 al Chinei, anulat
02/12/2022 LA 12:56
Formula 1
Formula 1 în România!Oracle Red Bull Racing-cursă printre nori pe Transalpina! Imagini spectaculoase
01/12/2022 LA 08:47